Gezellig restaurant, apart voor Texelse begrippen. Goed gegeten. Ook leuk voor met kinderen. Komen bij volgend eilandbezoek zeker terug. Let verder niet op de naam.
Wat een heerlijke sfeer in deze mooie boerderij annex hotel. Culinair speelparadijs voor jong en oud. Mooi als start en als einde van gastronomisch verblijf op Texel
De Worsteltent is een goede tip. Voor ons was de nieuwe kaart helaas een tegenvaller. Op de (veel te dure) tourdendos na viel er wat ons betreft niet veel uit te kiezen. Uiteindelijk gekozen voor een lasagne. Helaas bleek achteraf dat deze bestond uit aardappelpuree en werd geserveerd met frites en wat sla. Wat ons betreft niet heel smakelijk voor een zomeravond, en geenszins recht doen aan een mediteraanse keuken. Tel daarbij op een luidruchtige ober die zichzelf niet alleen erg leuk vind, maar ook denkt de weten dat lasagne niet per se een pastagerecht hoeft te zijn, en ik weet genoeg. Wat ons betreft beperken wij een volgend bezoek tot een lunch waar meer keuzemogelijkheden zijn en er dus niet veel mis kan gaan.
De worsteltent hoort zo langzamerhand tot een van onze vaste eetgelegenheden. Niet op de minste plaats door de "alternatieve" sfeer van deze zaak en de prima mediterane keuken.De nieuwe kaart is ook weer een aanrader!
Geef zelf je mening over De (Hotel De 14 Sterren) Worsteltent
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Opmerkingen
In het zomerseizoen is het restaurant al geopend vanaf 11.00 uur voor koffie en gebak