1 2 ouder »

Aemke Aemke 9 maart 2012

We kregn deze tip van de verhuurders van de villas Bleekerscoog. Een gezellig eetcafe. Redelijk kleine kaart. Goede bediening en heerlijk eten. Voor een eetcafe vonden wij de kwaliteit echt super!!
Zeker eem aanrader als je van een goed stuk vlees houdt. Wij waren zeer verrast. Komen hier zeker terug als we weer op Texel komen.

caroline65 caroline65 31 augustus 2011

Ik vind dat je altijd naar de prijs/kwaliteit moet kijken en dat is helemaal goed in verhouding bij de Smulpot. Een gezellig eetcafe, jammer dat de sucadelapjes van het menu zijn. 1 minpuntje, toen we aan de bar zaten keken we zo de keuken in. Het ranzige lapje waarmee de rand van de borden werd schoongemaakt was echt smerig. Gebruik hier een fris doekje voor of pak een stuk papier van een rol....

ImkeV ImkeV 6 mei 2011

Een heerlijk sfeervol eetcafe waar je producten van Texel kunt eten. Het is een restaurant wat geschikt is om met kinderen te eten maar ga wel op tijd heen als je delaatste boot moet halen. In het vakantieseizoen moet je mazzel hebben als er een tafel is als je niet reserveert. Wij komen zeker terug als we weer een keer naar Texel gaan.

ImkeV ImkeV 6 mei 2011

Een gezellig eetcafe, waar je rustig kunt eten. Het eten is erg smaakvol maar ga er niet te laat heen als je de laatste boot moet halen.

MartijnW MartijnW 8 oktober 2010

Heerlijke lamsrack gegeten met goed gebakken friet en lekkere salade. Ook het stoofpotje van Texels lam is voortreffelijk. Aanrader wanneer je op Texel bent.

hulsjw hulsjw 23 september 2010

Wat een toptent. Ik kom ieder jaar met mijn vriendin een weekend naar texel om hier iig te eten. Helemaal lekker.!!!
Zo lang als ze zo doorgaan blijf ik komen.

Maaike W Maaike W 15 augustus 2010

Voor de tweede keer heerlijk gegeten in dit gezellige 'eetcafe' (zeg maar gerust: restaurant) met vriendelijke bediening. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wel jammer dat er voor vegetariers slechts 1 warm hoofdgerecht op het menu stond. Vorig jaar aten we hier ook al en als we weer eens op Texel zijn, komen we zeker terug.

Carpe Diem Carpe Diem 3 maart 2010

Deze week hier gegeten na een tip van onze hoteleigenaar. Bij binnenkomst een aangename geur en al meerdere gasten aanwezig. Goed gegeten en blijkbaar onder de Texelse bevolking een geliefde stek. Heerlijke tent die bij vanaf nu op ons lijstje staat bij een bezoek aan Texel.

henq henq 29 oktober 2009

Er valt weinig meer te verbeteren bij de Smulpot. Ongedwongen sfeer, zeer prettige bediening, verrassende kaart en redelijke prijzen. De gespieste champignonnetjes waren echter wat zompig en maakten de indruk uit de vriezer te komen. Het gerecht van de week (zwijnbiefstuk) was daarentegen weer prima. Hetgeen ook gold voor de overige voor- en hoofdgerechten. Hoewel de zaak tot de laatste plek vol zat, wist men met slechts twee mensen in de bediening de snelheid er toch in te houden. Chapeau !

Zenab Zenab 8 september 2009

Heerlijk gegeten, origineel, zonder opsmuk, alles lekker vers. Vriendelijke bediening. Echt een aanrader!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over De Smulpot