1 2 3 4 ... 6 ouder »

sushipetra sushipetra 22 mei 2012

Gezellig, eten prima , prijzig en wat ik al eerder las, beetje arrogante houding. Het lijkt wel of tegenwoordig de restaurants koning zijn en de klant blij moet zijn dat ze daar mogen eten. Omgekeerde wereld.

R-M R-M 27 april 2012

Gezellig eetcafe, goed eten (genoeg keuze, prijs/kwaliteit in orde = eetcafe ++) en leuk decor. Heerlijk terras in de zomer.

Clear773 Clear773 29 februari 2012

Gisterenavond geweest prima brood plank maar het voorgerecht was qua smaak fantasieloos en het hoofdgerecht ronduit slecht. Halfgare groenten of schillen met daarop een stuk vlees zo droog en eerder gekookt dan gebraden. Het was duidelijk opgewarmd. Zonde van het geld bij het geven van geen fooi werd het personeel nog onvriendelijker. Heb daar beter gegeten maar zeker nooit nu nooit meer.

Gdk Gdk 24 februari 2012

Met 10 personen gegeten kwaliteit is goed. Maar borden waren koud waardoor vlees heel snel afgekoeld was. Serveerster daar op attent gemaakt zij kwam metantwoord van de keuken omdat dat was dat dan het vlees (mixed grill!!!!!) niet door zou garen!!!
Dit staat een beetje voor de arrogantie die men tegenwoordig heeft bij diggels.
Bij een tournedos zou ik mij er nog iets bij voorstellen maar een beetje keuken serveert toch echt op een warm bord. Jammer dat men zo met klanten omgaat

eetliefhebster_1 eetliefhebster_1 3 oktober 2011

Afgelopen week bij Diggels eetcafe gegeten en was weer uitstekend! Vlotte bediening, leuke sfeer en vooral goed eten voor een goede prijs. We komen hier en in Diggels Oud Beijerland vaker en zijn ook zeker van plan dat te blijven doen!

Tiesos Tiesos 2 augustus 2011

Gezellig en eerlijk eetcafé. Aanrader!

mariekb20 mariekb20 7 juli 2011

pas gegeten in diggels, vriendelijke bediening lekker gezellig wat precies bij een eetcafé past. eten kwam snel en warm op tafel. was een erg geslaagde avond.

Esther A Esther A 25 juni 2011

De bediening is te populair. Eten wordt bijna op tafel gekwakt en de bediening kijkt je niet aan. Uitzondering is de dame met blonde krullen die al lang bij Diggels werkt. De tafel plakt. Positief is het verse brood en de goede patat. Wat meer klantgerichtheid zou mijn matige beoordeling zeker doen veranderen. Jammer..... maar wellicht een verbeterpunt???

GMA3195 GMA3195 5 juni 2011

tegenvallertje, de tafel was plakkerig en niet schoongemaakt. De ossehaas-stroganoff de saus was waterig en erg klein portie. Werd niet gevraagd hoe de biefstuk gebakken moest worden en deze was net op het randje. De chocolade saus bijde Dame Blanche was koude Tova saus. Personeel beetje TE populair tegen de gasten en niet erg meegaand in afwijkingen op de menukaart. Geen bananenijs bolletje want daar is niet genopeg van en aardbeien kunnen alleen in combinatie met ander fruit, Al met al tegenvallend etentje

Gezellig en goed eten zonder fratsen Gezellig en goed eten zonder fratsen 13 februari 2011

Elke keer valt het me op dat het personeel niet echt klant gericht is; Diggels hoeft dan ook geen moeite te doen voor klanten, ze komen toch wel(van oudsher). Het eten is goed hoewel aan de dure kant. Andere horeca gelegeheden in Barendrecht zijn beter en hartelijker kwa bediening en sfeer!

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Diggels Eetcafe