eddy5 eddy5 9 april 2012

High-Tea gehad op 2e paasdag. Voor 17,50 euro per persoon mag je wel wat meer verwachten dan koffie, thee en multi-vruchtensap/sinaasappelsap (geadverteerd als vers sap) met kleine hapjes. Geen gebak of iets dergelijks. Ambience was niet top, gesitueerd in een zaaltje. Niet voor herhaling vatbaar.

Hanny Hanny 1 januari 2012

We hadden een kerstarrangement,3 dagen gegeten en gedronken.De eerste avond een stamppotbuffet met 3 soorten stamppot.Een droge smakeloze maaltijd met goed vlees.
1ste kerstdag,5 gangen kerstdiner was goed behalve de hertenbiefstuk,die konden we met moeite weg gekauwt krijgen,dat vonden ook de mensen aan een andere tafel.2de dag, 4 gangendiner,was het goed.We zouden hier niet nog een keer gaan eten.Leuk was wel,bij de koffie,na het eten,kregen we telkens een gratis kruidenbittertje.

Geef zelf je mening over Ruyghe Venne