Deze zaak heeft het hart op de goede plaats. De bediening is attent en vriendelijk. De prijs/kwaliteitverhouding is scherp. Een fijne plaats om af en toe eens langs te komen.
Pizzeria om de hoek, waar wij graag en regelmatig eten. Altijd heerlijk eten en goede, vriendelijke bediening. Alleen jammer dat de groene olijven met rode peper niet meer geserveerd worden, maar daarvoor in de plaats groene olijven plain. Desgevraagd omdat er gasten waren die ze te heet vonden........
Prima afhaalpizza's, met een uitstekende vegetarische Turkse pizza op de kaart: de Turlu. Verse groenten en... op verzoek een volkoren (!) pizza-bodem. Vlotte service.
Prima buurtpizzeria waar je altijd terecht kunt voor een lekkere...eh... pizza dus. Vooral de Turkse pizza\'s (met gehakt of spinazie en geitenkaas) zijn een aanrader!
Met Koninginnedag hier een heerlijke pizza op het terras gegeten!
De bedienig is zeer vriendelijk, en de prijs helemaal OK!!! Een aanrader voor de Jordaan!
Ralph Coenders