KeukenFrans & Hollands
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Eurotoques

gwb1946 gwb1946 25 april 2012

Hebben er gelunched, een uitsmijter besteld, de eieren waren half gebakken en nog helemaal snotterig, ik denk dat de bedining er ook niet helemaal bij was, dus dit gerecht is niet aan te raden.

jenneke jenneke 17 november 2011

enthousiaste,beleefde en goedopgeleide bediening. eten is van uitstekende kaliteit en verwerkt in verassende gerechten met originele en onverwachte combinaties en vormgeving(bijv. "marshmellows" van groeten) bijzonder smakelijke en kleurijke amuses. allerlei tussendoorhapjes maken ieder menu extra feestelijk. op een prettige manier behulpzaam als je wat minder mobiel bent. de drempel bij de ingang bleek te hoog voor mijn electr. olstoel en er werd meteen goed meegedacht en geholpen om tochbinnen e kunnen komen al heb ik vooren volgende keer een plankje aanbevolen wat volgens mij ter harte werd genomen. een heel originele en goede wijnkaart. verassende combinaties met het eten en goed gevonden. de wijn is ook opmerkelijk goed van temperatuur, ook hier is extra aandacht voor. top!

Jimmie1992 Jimmie1992 7 november 2010

Ik kom hier sinds een aantal maanden regelmatig eten omdat ik het in Zaltbommel steeds vaker vind tegen vallen( waar ik voorheen vaak ging eten)
Bij dit adres daar in tegen is het elke keer weer erg goed. Zeer leuke en ook verrassende gerechten bijv macarons van biet bij eendenlever of pompoen als dessert en dat tegen schappelijke prijzen. Ga zo door.

gz1942 gz1942 26 oktober 2010

Driegangen-menu voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Porties voldoende, mooi opgediend, prettige en attente bediening, goede timing. Aanbevolen wijn combineerde prima met gerechten. Eenvoudige maar sfeervolle inrichting. Degelijk en gemoedelijk, geen tierelantijnen.

Hansstb Hansstb 24 oktober 2010

Vanaf binnenkomst tot einde een fiasco. Na 3 kwartier pas brood op tafel. Vragen over menu konden niet worden beantwoordt door bediening. Beloofde amuse niet gezien. Tot 2x toe bestelde drank niet gekregen. Tijdens hoofdmenu beloofde aardappels en salade niet gekregen. Eten zelf was wel goed. Goede kwaliteit en goed bereid. Als tegemoetkoming 1 ronde drank en koffie gratis gekregen. Ondanks dit toch 200euro voor 4 personen moeten afrekenen. Als je als restaurant dit soort prijzen wilt hanteren moet het complete plaatje wel kloppen en dat doet het zeker niet. Wij komen hier niet terug.

Geef zelf je mening over De Gouden Molen

LunchDiner