Lekker gegeten, alles goed verzorgd en bovendien superleuk hoe de kindergerechten worden aanbevolen. En als we dan toch iets willen opmerken is dat het personeel ook tot het einde scherp moet blijven !
Wij hebben hier met 13 personen onze kerstbrunch gehouden. Veel producten waren ontdooid/soms nog bevroren. De sfeer was zeker niet op een gezellig kerstdecor afgestemd. Het "lopend" buffet werd niet op tijd aangevuld en zodoende half leeg toen wij mochten opscheppen. De beloofde "internationale kaasplank" was een bruller. Dat je zoiets zo'n naam durft te geven!! De salades smaakten niet alsof ze door de persoonlijke hand van een eigen kok waren gemaakt.
Wat er van het warme buffet was opgeschept, werd na het proeven door een paar personen, ongegeten, teruggegeven". Geen navraag door het personeel wat er met het eten aan de hand was.
Dit was een typisch geval van, "we vragen de hoofdprijs want voor kerst betaalt iedereen wel en de kwaliteit doet er niet zoveel toe". Lekker makkelijk verdienen. Koffie en thee inschenken? Nee, hoor laat ze dat maar lekker zelf doen. Scheelt weer personeel.
Als er van de 13 personen aan tafel (waarvan 3 kindjes) 8 personen onafhankelijk van elkaar erg ontevreden waren, dan laat ik u raden naar de kwaliteit. En we betaalden € 42,50 per persoon.
Nadat we een klacht hebben ingediend hebben we de hoogstmogelijke arrogante houding uit de horeca mogen ontmoeten: Géén reactie!!
Wij kunnen u van harte aanraden voor een kerstbrunch in ieder geval een ander adres te zoeken.
Geef zelf je mening over Brasserie Lodgers (Badhotel Rockanje)