The Basket over zichzelf

The Basket is het adres op de Uithof voor een goede kop koffie, een zakelijke lunch, een gezellig diner met collega’s of een borrel aan de bar. Ook voor promotieborrels, feesten en bruiloften is de locatie erg geschikt. Het interieur is strak, modern en sfeervol. In de zomer kunt u gebruiken maken een groot terras en het basktebalveld op het dak!

KeukenEetcafé, Bistro, Internationaal & Koffiebar

IkhoudvanUtrecht IkhoudvanUtrecht 16 januari 2012

Echt te duur voor iets wat zich vestigt op een studentenplek (de Uithof). Sfeer binnen is prima maar buiten is het gewoon geen gezellig terras (ligt ook aan de locatie trouwens, het blijft de bebouwing...). Lunch is wel prima maar het personeel is traag. Leuker om een borreltje te doen.

TH TH 5 augustus 2011

Als je op De Uithof bent is het ideaal. Het is altijd vol rondom lunchtijd. Lunchgerechten zijn prima maar lijken wel steeds iets duurder te worden. Ook geschikt om alleen wat te drinken. Prettig dat er in de avond 3 soorten porties mogelijk zijn zoals eerder beschreven.

faraomol faraomol 10 juli 2011

Redelijk eten voor een redelijke prijs. Locatie op De Uithof is super met mooi uitzicht en een hippe sfeer.

Mellon Mellon 18 februari 2011

Hippe aankleding, als het nou in de stad was een goede plek voor een borrel of kop koffie. Redelijk eten, voor een redelijke prijs. De ongemotiveerde en langzame bediening zorgt voor de redelijk ipv de redelijk/goede beoordeling.

Happer86 Happer86 17 september 2010

Hebben hier vorige week gegeten met 3 personen en hadden meteen de primeur. Nieuwe kaart met een nieuw concept. Alle gerechten op de kaart zijn in 3 verschillende porties te bestellen, echt ideaal voor de twijfelaar. We hadden een combinatie van alle voorgerechten (fingerfoods zoals ze het in the basket noemen) en als hoofdgerecht de thaise curry 150%, de hamburger 100% en de biefstuk 100%. De curry is een echte aanrader. Hebben hier heerlijk gegeten. Ook het bedienend personeel was erg vriendelijk en wisten ons gelijk op ons gemak te stellen. We hebben het ervaren als een heerlijk avondje uit. Komen zeker nog een keer terug.

Geef zelf je mening over The Basket

Maandagvan 11:00 tot 21:00