7.0
Op basis van 8 recensies met cijfer
Toon telefoonnummer 079 593 19 45

23 recensies

17 mei 2013

Samen met mijn vriend afgelopen zaterdag een bezoekje gebracht aan pannenkoe bleiswijk. Wij hebben de italiaanse pannenkoek en de pannenkoe gegeten. Beiden hadden een paar wensen om ingredienten weg te laten, de bediening ging hier keurig mee om en behandelde ons als klant als koning. Het was erg druk maar ondanks dat werden wij vriendelijk en goed bediend. Als dessert namen wij verse aardbeiden met slagroom en een crepe met ijs en slagroom, ook dit werd goed verzorgd. Wij vinden dit restaurant zeker een aanrader en komen graag nog een keer terug.

Gegeten op: 11 mei 2013.
bergwerff
bergwerff

13 mei 2013

Op 12 mei j.l. hebben wij, met 9 personen, een bezoek gebracht aan ''de Pannenkoe'' in Bleiswijk. Voor de 1e keer, maar helaas ook voor de laatste keer. Vandaag, Moederdag, had een leuke dag moeten worden. He hadden gereserveerd. Helaas echter, het restaurant was propvol ! Echt veel te vol, er kon echt geen tafeltje of stoel meer bij. Wij vroegen ons direct af hoe hier uit te kunnen komen bij calamiteiten.
Het was er ook snikkend heet en ook geen enkele ventilatie. Hoe hoog zal de temperatuur binnen zijn als het buiten 25 graden is ?? De bediening liet veel te wensen over. Wel vriendelijk maar, op verzoek, zou er b.v. iemand komen om het dessert op te nemen. Helaas ze moeten nog komen. Dus we zijn maar weg gegaan. Jammer, een gemiste kans !
Als je geen pannenkoeken of poffertjes wil eten, is het eten gewoon slecht. We hebben een biefstuk laten terug halen maar ook de 2e biefstuk was slecht en eigenlijk niet te eten. Kortom zonde van ons geld en nooit weer ! Onbegrijpelijk en dan wetende dat de eigenaar nog meer restaurants bezit in de regio.
Is het daar net zo slecht ?

Gegeten op: 12 mei 2013.
wim39
wim39
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

7 mei 2013

Hier op koninginnedag gegeten met 2 gezinnen met totaal 5 kinderen en opa en oma. Een aantal namen poffertjes of pannenkoek, deze waren best lekker. De hamburger daarentegen was droog, oud en lauw. Er zat geen saus bij maar was zo bij het patat gelegd. De patat is erg veel en de rauwkost was bij het ene bord meer dan bij de ander.
Er was ook 2x varkenshaas besteld. Ook dit was droog en te lang gebakken Zonder smaak of sausje.
Toen we dit kenbaar maakten bij het ophalen van de borden en we redelijk wat lieten staan, mochten we na overleg een extra drankje bestellen. Hmmm voor ons geen pannekoe meer...aangezien ze beter met een gratis toetje hadden kunnen komen of de drankjes in mindering kunnen brengen Vd rekening aangezien er al extra drankjes waren besteld door het droge vlees...
Decor is simpel, maar verzorgd.

Zevensprong
Zevensprong

21 maart 2013

Hier op donderdag gegeten met ons gezin. Onze oudste zoon koos voor het onbeperkt pannenkoeken menu, fijn dat niet iedereen aan tafel dan automatisch voor het menu hoeft te kiezen. Hij heeft verschillende pannenkoeken kunnen proeven, allemaal even smakelijk. Bediening was snel en erg vriendelijk. Het meisje nam echt de tijd voor ons, om het menu uit te leggen, en ze heeft mij helpen beslissen. De menu kaart is erg uitgebreid, maar uiteindelijk ben ik voor de italiaanse pannenkoek gegaan. Prima keus, in eerder restaurants merkte ik dat de pannenkoeken te smeuig worden door de kaas, maar daar was hier niets van te merken. Pannenkoek was lekker knapperig en goed gaar. Vleesgerechten zijn ook prima, biefstuk was goed van formaat en niet te rood of juist doorbakken. Niets te klagen!

Gegeten op: 14 maart 2013.

1 januari 2013

Met onze kleinkinderen gegeten bij de pannekoe. Het blijkt een veredelde snackbar te zijn. Behalve pannenkoeken wordt er ook veel patat uitgeserveerd. Volgens mededeling van de serveerster bestaat deze formule sedert ca 2,5 jaar. De pannenkoeburger is vet en de pannenkoek kaas-ui-tomaat eet je elders veel beter. Was op het bord niet herkenbaar en dus ook niet geheel opgegeten. Wél verse jus dórange, maar het tapbier was veel te koud. Leuke entourage, maar voor een échte pannenkoek rijden we voortaan om.

Gegeten op: 28 december 2012.
Proever Jan
Proever Jan
Expertproever

29 december 2012

Na vorig jaar als een poffertje te zijn teruggekeerd had ik vandaag een hard hoofd in.
Omdat we bonnen hadden gekregen vandaag met de kleine, vriendin en oma weer een poging gewaagd.

Heel lekker gegeten. De pannenkoeken vlogen erin en de saté met patat was ook smakelijk. Goede vriendelijke service. De tent was duidelijk opgelapt en zag er netjes uit.

Voor een echte culinaire maaltijd moet je hier niet zijn, maar met de kinderen kun je hier voor een redelijke prijs leuk eten.

Gegeten op: 29 december 2012.
RobvanB
RobvanB
Proever

11 september 2012

Wij hebben van het weekend hier gegeten, zeer vriendelijke bediening en we werden snel geholpen! De poffertjes waren heerlijk en de pannenkoek met aardbeien was perfect! Overigens is het een top locatie, eerst zaten we op het terras lekker in het zonnetje en toen het wat frisser werd kregen we een mooi tafeltje in de serre aan het raam! Hier gaan we nog een keer eten!

Gegeten op: 8 september 2012.
Wilmabos
Wilmabos
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

1 juli 2012

Drie jaar geleden hier gegeten, toen was brood op was de uitsmijter niet gaar. Toen kon er nauwelijks een excuus af en geen begrip. Toch op aan dringen van mijn vrouw weer er er naar toe gegaan nu was de patat wederom vet en wel Zes keer gebakken, sates zijn gekrompen. De pannekoek met grand marnier was kaal en niet om aan te zien. Gewoon niet eens voor het gezicht verziert. Gewoon een naturel,pannekoek met een glasje grand marnier, gewoon koud en kil, jammer maar hier komen wij nooit meer en ik zou een iedereen aanraden hier met een flinke boog omheen te rijden. Dat is anders niet zo moeilijk want als je er uberhaupt wil komen rij je flink om. Dit nooit meer!!

Freek_date
Freek_date

10 april 2012

Gisteren heerlijk gegeten bij de Pannenkoe. Hartstikke druk op 2de Paasdag. Ik had een pannenkoek en mijn vriend een biefstuk. Allebei zeer tevreden. We gaan zeker nog een keer!

Sammyy
Sammyy
Proever

25 januari 2012

Gezellig gegeten bij de Pannekoe. Het is heel gezellig aangekleed, alles in koeien thema, erg leuk! Het eten was heerlijk, en een enorme kaart met verschillende soorten pannenkoeken, en ook nog vlees gerechten, voor ieder wat wils! De bediening was ook erg gezellig en het eten kwam snel. Zeker een aanrader!

brigitte-n
brigitte-n
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Pannenkoe