1 2 ouder »

Sammyy Sammyy 10 april 2012

Gisteren heerlijk gegeten bij de Pannenkoe. Hartstikke druk op 2de Paasdag. Ik had een pannenkoek en mijn vriend een biefstuk. Allebei zeer tevreden. We gaan zeker nog een keer!

brigitte-n brigitte-n 25 januari 2012

Gezellig gegeten bij de Pannekoe. Het is heel gezellig aangekleed, alles in koeien thema, erg leuk! Het eten was heerlijk, en een enorme kaart met verschillende soorten pannenkoeken, en ook nog vlees gerechten, voor ieder wat wils! De bediening was ook erg gezellig en het eten kwam snel. Zeker een aanrader!

brittb brittb 4 oktober 2011

Samen met mijn man en 2 kinderen (4 jaar & 6 jaar) hebben wij erg genoten van de heerlijke pannenkoeken. Mijn man houdt meer van vlees gerechten en heeft dus genoten van een goede malse biefstuk. De bediening was erg vriendelijk. De kinderen kregen een "doekoe" waarmee ze een verrassing konden kopen hier waren ze erg blij mee. Het restaurant is erg sfeervol ingericht & gezellig. Wij komen hier zeker terug en raden de pannenkoe bij iedereen aan. Aanrader: pannenkoek de pannenkoe.

Angelique22 Angelique22 27 september 2011

In een woord: super!!! Hele leuke, vriendelijke bediening, die alle tijd voor je neemt, ook al hebben ze het super druk. De zaak zat helemaal vol, maar toch kwam het eten snel, en was het nog erg lekker ook! Het was een topavond.

Paul0321 Paul0321 5 augustus 2011

Bij het afrekenen bleken enkele gerechten duurder uit te vallen dan vermeld op de kaart. In sommige gevallen zelf 20% duurder. Reden genoeg om de bon nogmaals door te kijken voordat u gaat betalen.

marinella marinella 11 april 2011

We hebben hier lekker gegeten. Zowel de pannenkoek als het vleesgerecht waren prima. Voor de kinderen is er een kleurplaat met kleurtjes. Bij het kindermenu kregen ze een doekoe, hiermee kun je zelf een cadeautje uitzoeken. De bediening was vlot en gezellig. Het restaurant is gezellig ingericht. We gaan hier gauw nog eens naar toe!!

jeroen1972 jeroen1972 1 januari 2011

Zojuist gegeten bij de pannekoe. Pannekoeken worden gebakken in vieze pannen zodat er zwarte schilfertjes op de pannekoeken kwamen te zitten. De pannekoek van zowel mijn vrouw als de mijne waren aan 1 kant niet gaar. Bediening was wel vriendelijk. Wij komen in ieder geval niet meer terug.

Fijnproever 81 Fijnproever 81 30 oktober 2010

Prima pannenkoeken, zeer smakelijk en lekker authentiek bereid! Het personeel is vriendelijk en vlot, maar dat wordt al vaker aangegeven.
Het interieur is gezellig ingericht, wat je van een pannenkoekrestaurant wel kan verwachten. We komen zeker weer eens terug!

wimschook wimschook 1 september 2010

Pannenkoeken zijn lekker en er is veel keus. Ik heb geen mening over de rest van de kaart. De bediening is redelijk vlot en zeker vriendelijk. Jammer dat er met de nieuwe naam (voorheen Du Chalet) weinig is veranderd aan het gedateerde interieur.

a.strating a.strating 17 juli 2010

Met z'n drieën wezen eten. Niet gereserveerd (en dat op zaterdagavond) en daarom lekker buiten gezeten. Werden vrij snel geholpen en de bestelling stond binnen een kwartier op tafel. Hebben heerlijke pannenkoeken gegeten.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Pannenkoe