Uitstekend qua bediening en het menu wat we hadden was voortreffelijk. Voor herhaling vatbaar en ook de omgeving is zeer geschikt om te wandelen voor het diner. We kwamen er zeer tevreden vandaan.
We hebben al verschillende keren in het mooi en gezellig ingerichte Voorhuis gegeten en ik kan niet anders zeggen dat het eten alle keren van voortreffelijke kwaliteit was. Regelmatig wisselende kaart en verse producten. Vriendelijke bediening. Bij lekker weer kun je heerlijk buiten lunchen en dineren in de binnentuin.
Gezelschap 12 personen. Was voor de 3 de keer is 4 jaar dat ik bij Oud London kwam. Prima bedienig, uitstekende gerechten, mooie wijnkaart. Een TOP keuken. Vooral de tournedos stroganoff, (saus aan tafel gemaakt en op smaak gebracht) is geweldig. Voorgerechten met zalm heerlijk. Presentatie heel er goed. Kortom we hebben een prima avond gehad in een uitstekend restaurant.
Geef zelf je mening over Hotel Restaurant Oud London (Brasserie 't Voorhuys)