| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Zjorsz 13 maart 2012 | |
Op aanraden van een kennis en ondanks een aantal slechte recenties op iens toch afgelopen zaterdag maar eens geprobeerd. En we hebben er geen spijt van:
Christina007 16 november 2011 | |
Dit is een regelrechte ramp deze zaak. Dat was het vroeger en dat is het nog steeds. Een diner zou ik hier zeker niet nuttigen. Wat Carola321 en Dominica007 zeggen dat klopt als een bus. Ken ze niet, hoor, maar ik heb hetzelfde meegemaakt als Carola. Tijden zitten wachten, anderen worden eerder voorzien van eten die later binnenkomen en wij hadden echt geen ingewikkeld gerecht.
smaart81 21 september 2011 | |
Leuke lunchkaart, ja ik zei lunchkaart.
carola321 15 september 2011 | |
wij hebben hier donderdag 15 september getracht te eten. Na ons eten besteld te hebben zaten we ruim een half uur te wachten toen we zagen dat mensen eten kregen die volgens ons vlak na ons besteld hadden. Maar we dachten dan komt het zo, nogmaals 10 min later kregen mensen naast ons eten die sowieso ruim na ons besteld hadden. Even navragen: 'ja het is druk binnen', 'maar die mensen naast ons bestelden veel later?' , ' ik ga het navragen' [10 minuten later] 'bonnetje was kwijt maar met tien minuten hebben jullie eten, jullie krijgen drankje van me' dus wij zeggen, als er met 20min geen eten is gaan we weg. Na 20 min kwam 1 goed en 1 fout gerecht. 'dit hadden wij niet besteld' , ' we gaan het navragen' , 'nee sorry er was een foutje gemaakt' toen zijn we na 75 minuten maar weggaan. Geen goede service! Helaas was dit recentelijk al de 4e slechte ervaring met horeca op deze manier de laaste tijd. Krijg bijna het idee dat de klant niet meer centraal staat?!? |
TH 5 augustus 2011 | |
De appeltaart is er werkelijk heeeerlijk! Verder wel wat gedateerd wat te zien is aan de uitstraling van de zaak, toiletten, servies, etc.
Geef zelf je mening over Grand café Central