Prima eten in een redelijke ambiance. Als je voor- hoofd- en nagerecht besrtelt kijg je zowaar korting. Aangename verrassing. Asperges op klassieke manier klaargtemaakt dus niet verrassend maar wel goed. Een flinke moot gestoomde zalm erbuij en echt smullen maar! Een adres om te onthouden.
Gister, 1e paasdag bij Grand Cafe Kruller gegeten en wij hebben een erg lekker gegeten voor een scherpe prijs met 3 gezinnen. Het is een kindvriendelijk restaurant, mede dankzij de jonge, vlotte bediening. Bij een volgend bezoek aan Otterlo zien zij ons zeker weer!
Goed restaurant waar ze een prima prijs kwaliteit verhouding hebben. Ook fantastisch om er met jonge kinderen te gaan eten, ze mogen zelf een ijsje in de keuken maken! Vlotte bediening en een aangename sfeer.
In tegenstelling tot onderstaande recensies hebben wij met een gezelschap van 6 personen een erg leuke en lekkere avond gehad. We hebben genoten van een lekker 3-gangen diner voor een reeele prijs en zijn goed verzorgd door het bedieningsteam. Wat ons betreft zeker een bezoek waard.
Voor een kerstdiner moet je daar zeker niet zijn. De sfeer was niet gezellig. Het is net een veredelde snackbar. Het personeel had niet veel aandacht voor de klanten en was niet bepaald in feeststemming. Het eten was ronduit slecht voor de prijs van €45,--. Als voorgerecht kon men rundertartaar kiezen, maar er werd niet bij vermeld, dat de tartaar rauw was. Wie eet er nou rauw vlees? De eend had een dikke rand vet en de rib-eye was doorregen met zwoerd en er zat niet veel smaak aan dit hoofdgerecht. Men had erg veel tijd nodig om het volgende gerecht op te dienen.
Een van de personeelsleden zat in zijn neus te peuteren. Gelukkig had hij niets met het eten te maken, maar het is niet bepaald smakelijk en zeker niet in een restaurant. We gaan er nooit meer heen!
Nog niemand vond je mening nuttig