| Keuken | Frans, Hollands & Vis |
| Huiswijn per fles | €18.50 |
| Huiswijn per glas | €3.25 |
| Openingstijden | do-ma 12.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Ruud-Caroline 18 augustus 2011 | |
Vanavond voor de eerste keer bij Kruiden en Jasmijn gegeten. Echt top! Heerlijke gerechten en een uitstekende bediening. Veel aandacht voor de gerechten ook van de bediening een goede uitleg en aandacht voor het gebodene. Heerlijke wijnen ene een heerlijke dessertwijn. We komen zeker terug. |
ojg 21 juli 2011 | |
dit weekend heerlijk gegeten bij Patron Patrick. Werkt deze dagen veel met "schuim". Yoghurt schuim, komkommer schuim. Champagne schuim etc. Erg lekker.
JohanS 20 juni 2011 | |
Heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiance. De gerechten waren een verrassende mix van experimenteel en klassiek. Over het algemeen uitstekend bereid. Onderdeel van het dessert was een crème brulée die helaas meer verrukkelijke vanillepudding was dan crème brulée. Bediening was attent, maar miste mijns inziens enige 'schwung'. |
Jan Krol 4 december 2010 | |
Recent hier met een Canadese zakenrelatie gegeten. Met de Watertaxi van Gorinchem naar Woudrichem en weer terug maakt het al extra leuk, zeker voor buitenlandse relaties.
Hutr 27 oktober 2010 | |
We zijn wel wat gewend op culinair gebied, maar vinden de reviews wel wat overdreven. Bediening was bij een nog niet zo vol restaurant al gehaast, wat totaal overbodig was. Ook de gerechten waren niet zo bijzonder als door reviews werd gesuggereerd. Ook hadden ze niet eens vegetarische gerechten op de menu kaart. Ook staan een aantal dingen op de kaart die echt niet meer kunnen, zoals paling (zelf AH heeft dit uit het assortiment gehaald).
Geef zelf je mening over Kruiden & Jasmijn