8.2
8.5
Toon telefoonnummer (0481) 482 196

KeukenFrans & Internationaal

TomZ TomZ 28 april 2012

Getipt door vrienden uit de Betuwe gingen we hier naar toe en dat bleek een voltreffer. Wij namen het 4-gangen aspergemenu en het was alleen maar feest. Na een aspergesoepje als opwarmer kwam de makreelfilet met in tomatenvinaigrette ingelegde asperges en o.a. sorbetijs van gepofte paprika. Daarna gebakken coquille met krokante en gekookte asperge. Vervolgens gewokte asperge met o.a. een perfect gebraiseerde lamsschouder, zelden zo mooi gezien. Het asperge nagerecht maakte het geheel af. Passende Oostenrijkse wijnen bij elke gang. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Dit restaurant komt met stip in onze favorietenlijst.

larciano larciano 1 december 2011

Wij hebben met z'n drieen gegeten op zaterdagavond. Telefonisch gereserveerd en aangegeven dat we met de kleine van 5 wilden komen. Geen enkel probleem, gezellig! was
het antwoord. Het was prachtig weer dus buiten gegeten. Het werd een avond om niet te vergeten. Het eten was heerlijk (ook voor de kleine) sublieme wijnen, een ongedwongen maar niet te amicale bediening en een prachtig uitzicht. Haute cuisine zonder de daarbij behorende arrogantie en/of torenhoge prijzen. Een aanrader!!

Wiwi316 Wiwi316 18 augustus 2011

Goed bewaard geheim in Gelderland! Heerlijk eten en prima service!

leon000 leon000 14 juni 2010

Wat een feest om hier te eten! We waren er niet voor het eerst, maar ook ditmaal werd er helemaal aan de (hooggespannen) verwachtingen voldaan. Toegegeven, het weer werkte mee en we konden dus op het terras plaatsnemen, met uitzicht op de Waal en Nijmegen. Maar ook voor de rest klopte alles, de kwaliteit van het geserveerde op de eerste plaats, direct gevolgd door de fantastisch alerte, maar tegelijkertijd ontspannen bediening. Hulde!

sander024 sander024 16 september 2009

Heerlijk gezeten en gegeten op het terras met uitzicht over de Waal met Nijmegen op de achtergrond. Heerlijk verrassingsmenu en het wijnarrangement was ook erg genieten. We komen zeker terug.

Geef zelf je mening over De Altena

MaandagGeopend