7.7
7.9
Toon telefoonnummer (0162) 433 243

KeukenEetcafé, Frans, Bistro, Fusion, Hollands, Internationaal, Brasserie & Wijnbar
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

bourgondier7 bourgondier7 23 mei 2012

Heerlijk gegeten. Fijne kaart, eerlijke prijzen. Lekkere gerechten. Wij hadden een lekkere avond met prachtig weer. Buiten gezeten met prachtig uitzicht op het park. Alsof we eventjes op vakantie waren. De bediening was ook vriendelijk en niet opdringerig. Kortom, hier komen we terug!

AbGroeneveld AbGroeneveld 5 mei 2012

Door het VVV kantoor aanbevolen hier te gaan eten. We werden in de watten gelegd. Leuke gevarieerde menukaart met nette prijzen. Koks met passie, leuke combinaties geproefd met name in de desserts. Fijne bediening, wijn werd bijgeschonken zodra ze zagen dat de glazen bijna leeg waren. mooie frisse knusse zaak. Tot in de details over nagedacht. Ook onze jongste heeft genoten van zijn maaltijd en het knutsel pakketje wat hij kreeg.
Klein puntje van kritiek (opbouwend): de akoestiek laat iets te wensen over, maar echt storend was het ook weer niet.

wijnkenner7 wijnkenner7 23 april 2012

de vrijheid is een aardig eetcafe (hoewel ze zichzelf meer een restaurant vinden). je kunt er prima zitten en je hebt op zich weinig last van andere gasten; wij komen er ongeveer 2 tot 3 keer per jaar om hier een glas wijn of bier te drinken. de sfeer en de bediening doen het prima, hoewel het soms wat lang wachten is. De laatste keer, nu 5 weken geleden, hebben we ook het e.e.a. van de kaart gehaald. Dit was allemaal erg primitief en leek soms al aan de oudere kant.
Wij zelf blijven lekker aan de wijn en het bier; eten doen we verderop.

sandymann sandymann 10 november 2011

Zondag hier heerlijk gegeten, het zat er volledig vol maar het eten kwam toch vlot op tafel. De bedieningen was ook leuk en attent. Jassen aannemen, welkom heten, praatje maken en het menu vertellen/aanbevelen. Als zeer fijn ervaren. Wijnkaart zag er goed uit, redelijk wat wijnen per glas te bestellen, dit hebben wij dan ook gedaan aangezien ik nog moest rijden. De snoepjes van het huis als afsluiter vond ik ook echt leuk gevonden! De Vrijheid staat in mijn persoonlijke top 10.

frankfranssen frankfranssen 26 september 2011

Wij zijn hierop op 25 september 2011 gaan eten vanwege redelijke ervaringen uit het verleden en het feit dat ze voor ons zoontje (13 maanden) pasta met gehaktballetjes in tomatensaus serveerden. Helaas bleken de gehaktballetjes dermate kunstmatig dat wij ze ons zoontje niet durfden te laten eten. De gehaktballetjes - slechts twee in totaal - waren gefrituurd en smaakten hetzelfde als een gehaktstaaf bij de benzinepomp langs de kant van de snelweg. Bovendien deed de tomatensaus ons denken aan de Chinese Tomatensoep van Cup-a-Soup.

Ons eten - slibtongetjes met salade en friet - was wel smakelijk. Desondanks zullen wij hier niet snel meer gaan eten. Wij kunnen en willen ons zoontje een dergelijke slechte smaakbeleving niet meer aandoen. Ook vonden wij het niet juist dat wij € 2,50 moesten betalen voor een extra bakje friet.

Geef zelf je mening over De Vrijheid

MaandagGesloten