We waren hier met een conferentie en dan is het altijd maar afwachten wat je krijgt. Lunch en diner in buffetvorm en van prima kwaliteit. Diner ook goed, al viel de soep wat tegen. Biefstuk was duidelijk voorgebakken en afgemaakt in de oven, maar dat is met een groep van 26 man niet vreemd. Jammer dat de huiswijn net iets te goedkoop smaakte. Bediening is Brabants vriendelijk.
Prachtige entourage, mooi terras met heel goede stoelen, binnen ook zeer netjes en veel lichtinval. De gerechten zijn heel mooi, netjes opgemaakt, klassiek. Lekkere wijnen erbij. Persoonlijk vind ik sommige personeelsleden wat te stijfjes maar misschien hoort dat hierbij, het is niet storend.
Heerlijk hotel/restaurant gelegen aan een mooi vennetje in Oisterwijk. Eten goed tot zeer goed.Krokant gebakken kalfsnek was prima. Kreeftensoep gemiddeld miste net the finishing touch. Zeebaars ook prima, maar de broccolimouseline veel te zout, waardoor alle (zoetige)broccoli smaak verdween. Bij de bediening is wisselend, met name de wat oudere sommelier bedient plichtmatig. Water moesten we zelf inschenken.
Muziek kunnen ze beter afzetten.