6.8
7.8
Toon telefoonnummer (0182) 518 979

KeukenFrans & Mediterraan

skietje123 skietje123 10 februari 2012

Gezellig restaurant met leuke sfeer en lekker eten. Ze hebben ook altijd leuke acties zoals nu weer het toppers menu. Zeker een aanrader!

yvett yvett 30 januari 2012

Gisteravond (zondagavond) bij toeval binnen gelopen omdat we buiten een 4-gangen menu voor 20,12 euro zagen staan! Het was helemaal vol, even een kwartiertje gewacht en toen aan een leuk gedekte tafel goed ontvangen! Voor het menu gegaan, heerlijk! Vooraf eendenborst, daarna courgette soepje, parelhoen als hoofdgerecht en een heeeeerlijk toetje! Echt een aanrader als je in Gouda ergens gezellig wilt eten! Restaurant gezellig ingericht en aardige bediening! Wij komen terug!

npl npl 6 januari 2012

Opnieuw het jaarlijkse toppers menu gegeten. Voor 20,12 euro eet je 4 gangen, eendeborst vooraf, heerlijke courgettesoep, parelhoenfilet en een heerlijk dessert. Perfect eten voor een belachelijke prijs. Wel reserveren, anders heb je geen plek. Een restaurant om de deuren uit de sponningen te lopen. Wij komen volgende maand weer.

Connievdb Connievdb 5 januari 2012

geheel onverwacht kwamen we hier binnen. We hadden het Brunel "toppersmenu" voor €20,12. " het beste van 2011" De frisse salade met huisgerookte eendeborstfilet smaakte goed. Ook de licht romige courgettesoep was smaakvol. De Parelhoen op Robert Jans Batatenpuree, is iets waar ik geen tweede keer voor kiezen. Met name de puree was erg machtig. Het dessert maakte het af: Al met al goed en genoeg gegeten in een prima ambiance.

foodfood foodfood 17 september 2011

Idem wat overige reacties schrijven. Erg popi-jopi ober, niet heel storend, maar ook niet heel professioneel. De broodjes waren koud en zeker lange tijd daarvoor afgebakken. Ze doen een beetje goedkoop aan, moeilijk te snijden. De carpaccio was erg lekker, van goede kwaliteit! Hoofdgerecht kalfsmuis was redelijk taai en erg simpel gerecht. Simpele tomatensaus met een beetje pasta eronder. Salade erbij was meer sla met wat croutons en dressing. Dessert was erg lekker (chocoladetaartje). Wel duurde het erg lang voordat het hoofdgerecht kwam (ongeveer 1,5 uur nadat we hadden besteld..). En gasten die na ons kwamen met andere gerechten kregen duidelijk voorrang. De lepels voor het toetje (het miste een mesje, want nu dingen met de vinger erbij op de lepel proberen te krijgen) waren half afgebladderd en was meer een starterspakketbestek. Jammer! Eten is goed, bediening over het algemeen prima, alleen mist het de juiste afwerking die het net allemaal wat meer allure maken. Al met al leuke avond gehad, prima gegeten, maar het kan beter!

Geef zelf je mening over Brunel

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:30