prinsesje89 7 oktober 2011 | |
@sjer,nog nooit bij eetcafe santas spareribs gegeten zeker?
sjer 25 april 2011 | |
We waren uitgenodigd door onze dochter om hier spare ribs te eten, de lekkerste van Rotterdam en de wijde omgeving. Ze had gelijk, prima, neem wel de pittige variant. De carpaccio vooraf en de warme geitenkaas met honing, top
bep2010 16 december 2010 | |
prima tent lekker gegeten!! |
yoroen 13 november 2010 | |
Kom hier geregeld om te lunchen ofwel voor diner. Het eten is kwalitief goed. Sinds de laatste overname lijkt het dat er is bezuinigd op de bediening die soms handen te kort komt (zeker als het terras vol zit). Verder is de prijs/kwaliteit verhouding prima voor elkaar. |
iemand niemand 12 oktober 2008 | |
Op vrijdag en zaterdagavond is het hier een puberhangplaats.Op zondag kan je wel lekker rustig eten.Kwaliteit van het eten is goed,je hoeft niet te lang op je eten te wachten.Personeel mag wel iets beter opletten als je bijv drinken wilt bestellen,moet je echt de aandacht trekken (en het was niet eens druk)..Het was hier altijd ontzettend rokerig,maar ja..dat is nu ook verleden tijd natuurlijk. We kregen alleen wel het verkeerde ijs geserveerd...foutje! |
Proever80445 1 september 2008 | |
Afgelopen zaterdagavond hier lekker op het terras gegeten,lamssate met een ketjapsaus. Goed vlees, alleen moeten de stukjes vlees meer oosters(kleiner dus)zoals satekambing dan is het nog lekkerder. Mijn patrner had gegrilde kip met limoensaus ook lekker.Was lekker, gezellig, bediening goed en niet al te duur. wij komen terug!
Proever72310 6 maart 2008 | |
Dit eetcafe gisteren bezocht met 4 personen, kwalitatief goed eten, voor een eetcafe een uitgebreide kaart. Prima om zo af en toe eens heen te gaan mede door de goede prijs/kwaliteit verhouding. |
Proever68521 6 december 2007 | |
Een bekend cafe in Krimpen en dankt zijn naam "voor mij" aan de kwaliteit die er gegeven wordt. Ik ben er gaan eten en het was buitengewoon gezellig, leuke sfeer, de bediening gezellig en het eten erg lekker.
Proever4906 20 november 2007 | |
Ik ben hier al vele malen geweest, maar ik vind dit eetcafé erg achteruit gaan. De laatse keer was zo slecht dat ik er NOOIT meer heen ga. De bediening was gewoon hufterig en de kwaliteit matig. Bij het voorgerecht , salade met geitenkaas kregen we geen brood, wat vroeger wel het geval was, ik riep de ober, hij liet mij 4 keer roepen en zei toen "ja, ik hoor u wel "(! ) eigenlijk had ik toen meteen op moeten stappen. ik vroeg of er geen brood bij was, hij zei , alleen als de mensen er om vragen , nou ja ! het voorgerecht was bijna op toen het brood kwam, hetzelfde met het garnituur van het hoofdgerecht , dat kwam 5 minuten na het hoofdgerecht. en dan die rook ! je kleren kunnen zo in de was. en het is behoorlijk duur voor wat je krijgt. Ga hier vooral niet heen. |
Proever52285 3 juli 2007 | |
Bijna een wekelijks ritueel. Altijd gezellig en ontspannen een simpele doch heerlijke hap. Of het nu ff snel is of opt gemak, je kunt bij De Bruin altijd goed terecht. |
Geef zelf je mening over Eetcafé De Bruin