Hier 'verplicht' moeten eten in combinatie met de hotelbon (verplicht diner en ontbijt, gratis overnachting) Het diner zou ter waarde van 45€ moeten zijn (volgens hotelbon), maar we kregen gewoon een papier met 'jullie krijgen dit', wat het dagmenu a 33,50€ bleek te zijn.
Het eten was opzich niet slecht, maar absoluut geen 33,50 waard! Bij beide hoofdgerechten lag exact dezelfde groente en aardappelpuree-toren. De eendenborst was op de doorbakken randen lekker, maar het rose-deel was taai. Verder gewoon niet bijzonder, en behoorlijke kleine porties.
Prijs/kwaliteit wat mij betreft echt slecht.
Soep is smaakloos en waterig. Groenten zijn kapotgekookt. Vlees en vis zijn redelijk maar ook zonder al te veel smaak. Frites komen kwartier later.
Van een restaurant met een Michelin aanbeveling mag je toch wat anders verwachten.
We hebben hier jaren achtereen gegeten terwijl we toch in een ander hotel logeerden tijdens onze vakantie. Het eten was hier altijd perfect. De recencies over de slechte bediening komen ons bekend voor maar we kwamen voor het eten. Nu zijn we na twee jaar weer geweest, wat een tegenvaller! Toen we het eten teruggaven kregen we nog een arrogante reactie van de bediening ook. Bij navraag bleek dat er nu een andere kok is, wij komen hier dus nu ook nooit meer.
Mooie eetzaal maar het gebodene rechtvaardigt de stevige prijzen niet.
De mosselen waren niet ver genoeg doorgekookt hoewel ze toch maar 5 minuten nodig hebben; het er bij geserveerde garnituur was erg beperkt (o.a. maar 1 sausje in een klein kommetje).
De lamsboutschotel kon evenmin overtuigen en het kaasplankje was ook maar matig.
Wel vlotte, attente bediening