| Keuken | Bbq, Grill & Internationaal |
| Minimum menuprijs | €12.00 |
| Openingstijden | za 11.00-17.00, zo 10.00-17.30, ma-vr wisselend en op afspraak Meld dit restaurant als niet meer open » |
Gast667 24 mei 2011 | |
Ik bezoek geregeld het park het Delftse Hout en ken inmiddels alle tentjes rondom het meer (Knus, het Rieten Dak en Uylenburg). Ik wissel af en Knus komt redelijk uit de vergelijking. Knus is het makkelijkst bereikbaar en ligt prachtig aan de grote plas. Knus is ook de grootste van de 3. Wat opvalt is dat de service de laatste jaren achteruit gaat. Ik denk doordat het de laatste jaren het er steeds drukker wordt, want meer en meer mensen ontdekken Knus. |
goerami 4 mei 2011 | |
Prachtige locatie aan het water. Knus is daadwerkelijk ook echt heel knus. Service en kwaliteit eten kunnen worden verbeterd. |
Liesbeth R. 1 mei 2011 | |
Op zonnige dagen is het heerlijk toeven op het terras van Knus. Snelle bediening, veel personeel, lekkere snacks en broodjes. Voor de hond altijd een lekker hondenkoekje. En veel beter betaalbaar dan de terrassen in de binnenstad van Delft. |
Roel1124 20 augustus 2010 | |
Een receptie bezocht met lunch. Uitstekend verzorgt met aandacht voor detail. Toen bruid en bruidegom kwamen werd de rode loper snel geveegd en werd de champagne snel aangezet bij deze loper snel. De lunch was eenvoudig maar uitstekend, soep, kroketten, diverse soorten beleg en broodjes. Kortom een leuke zaak waar men aanda cht heeft voor de klant. Je kunt er waterfietsen, roeien met of zonder picknickmand. |
Jobke 2 februari 2010 | |
Wat een leuke zaak. Eenvoudige kaart maar lekker gegeten en vriendelijke bediening. Hier kom ik zeker terug. |
Geef zelf je mening over Knus