Ach, het eten is niet echt slecht. Bediening laat steken vallen, maar werken hard. Eten is zeker niet verfijnd, kortom, jammer, wij komen hier niet meer. We hebben het weer eens geprobeerd en we zijn weer genezen voor een tijd.
Vooraf gereserveerd. Op moederdag met 7 volwassenen en 2 kinderen (6 en 9 jaar) gegeten. We hebben 2 uur op ons eten gewacht. Toen iedereen een bord kreeg, moest mijn zoontje en nog iemand uit het gezelschap nog 20 minuten wachten voordat zij ook eten kregen. We wilden alleen een nagerecht als het vlot werd geserveerd. De kinderen keken namelijk wel uit naar een toetje. Het zou snel geserveerd worden. Dit duurde weer ruim een half uur. De kwaliteit van het eten is onder de maat. Bakjes groenten zien er verpieterd uit en de biefstuk die ik had was taai. Te weinig bediening voor zoveel gasten. Gevraagd naar de manager. Hij legde uit dat het erg druk was. Mensen die na ons binnenkwamen kregen allemaal eerder hun eten geserveerd! Voor mij geen Gouden Leeuw meer!
Vanavond weer erg lekker gegeten bij de Gouden Leeuw te Voorschoten. Meerdere keren hier gegeten en de laatste maanden is het er alleen maar beter geworden. Zowel de het eten, de varierende menukaart en het interieur! De kwaliteit is absoluut omhoog gegaan! Vooral de eigenwijze variatie op de steak tartare (filet americain) is een aanrader! De Gouden Leeuw is dus zeker weer voor herhaling vatbaar!!
Ik zou hier niet snel heen gaan voor diner, ga er wel regelmatig lunchen of neem koffie met gebak en zit dan tussen alle senioren uit de regio.
Goeie stoelen en ambiance, het zit allemaal erg comfortabel. Kwaliteit van de bediening wisselt.