KeukenFrans & Italiaans

margreetzandbergen margreetzandbergen 27 november 2011

Gister heerlijk gegeten in restaurant Noordzee. Vooraf kregen we een amuse van het huis. Toen mijn vriend en ik van het hoofdgerecht aan het smullen waren, werd er nog een bord gebracht. De kok vond dat hij niet genoeg op het bord had gelegd. Na afloop bestelde we koffie en kregen hier een likeur bij van het huis.
Vriendelijke bediening en een leuk sfeer in het restaurant. Gister was de vierde keer voor ons bij restaurant Noordzee. Wij blijven komen!

Markies Markies 25 december 2010

Heerlijk eten en aardige bediening. We komen hier regelmatig en met kleine kinderen is het idiaal. Er is voor ieder wat wils. Jammer alleen dat alle bieren in eenzelfde glas worden geserveerd, juist bij speciale bieren is het glas belangrijk.
Nb: voor het afhalen van pizza's is dit ook een geweldige zaak.

edberg edberg 4 oktober 2010

Na lange tijd weer eens wezen eten bij Noordzee. Daar waar alle restaurants op donderdagavond redelijk leeg zijn is Noordzee altijd vrij druk. De bediening is uiterst vriendelijk maar het eten blijft helaas matig. Ik had een tarbot met krab. De tarbot was helaas doorgeslagen en dat is toch zonde voor zo'n delicate vis. De vis was gebakken met aan 1 kant een soort deeglaagje wat helaas niet gaar was. De vis was zo gepresenteerd dat het vlees niet makkelijk van de graat te halen was. Al met al redelijk en helaas nog steeds niet goed. Het zal weer even duren voordat ik nog eens ga eten bij Noordzee

Harjo Arnhem Harjo Arnhem 15 augustus 2010

Recent bij rest.Noordwijk in Katwijk gegeten.

Daar de onovertroffen "calzone di mare" gegeten,voor mij een dikke 10!!!
Eigenaar/bedrijfsleider gesproken,schijnt deze pizza al vele jaren(+/-20 jaar) te hebben,nog nooit eerder deze variatie geproefd...en deze pizza staat toch bij elk pizzariabezoek op t menu bij me.
Een absolute aanrader, ga zo door.

Als het een wijn zou zijn zou deze het predicaat omfiets pizza zijn geweest met de volle 5 sterren.

AJAME AJAME 19 april 2010

Ik vind het een 7 waard ik ben er met een hele grote groep geweest en we hebben op de 2e etage gezeten, het eten was heel erg lekker, het vlees was mals de bediening was netjes.

Geef zelf je mening over Noordzee