1 2 3 4 5 ouder »

Franza Franza 4 januari 2012

Gezellig en leuke bediening de Dagschotels zijn echt aan te raden.

Mw de Lange Mw de Lange 6 september 2011

Op het terras gezeten om een hapje te eten. Dagschotel was prima, de ceasarsalade matig: weinig saus en plakken ordinaire kipfilet als decoratie. Voor het bedrag wat je er voor betaalt mag er toch wel een betere salade neergezet worden. De bijgerechten waren verder prima en de bediening ook.

avand avand 25 augustus 2011

Gisteren gegeten met 3 volwassenen en een kind. Eten en wijn waren over het algemeen van redelijk niveau, de 'traditionele' mosselen waren echter aan de kleine kant, zowel in omvang als kwaliteit. Beneden niveau dus. Maar dit werd weer gecompenseerd door de, vrolijke en zeer (kind-)vriendelijke bediening. Het blijft dus gewoon een prettig eetcafé met een goede prijs/prestatieverhouding.

Lindaclemens Lindaclemens 18 augustus 2011

Wij waren hier op zaterdagmiddag tegen een uur of vier. Natuurlijk was het nog niet druk, maar zeker in de buurt van de bar was het niet ongezellig. Ik vond de bar er heel mooi en goed onderhouden uitzien. Bediening was aardig en adequaat. Ik, Portliefhebster, werd gelijk verrast met een prima oude Port en mijn partner, die vroeg om een mooie cognac, werd hier op aangename en niet opdringende wijze mee verrast.
Het buitenterras zag er leuk uit. Wij hebben hier alleen geborreld en (nog) niet gegeten, Ik denk dat dat laatste zeker gaat gebeuren. Wij komen zeker terug.

Patat Joppie Patat Joppie 27 juli 2011

We eten hier regelmatig, en het wordt steeds beter. Proeverij vooraf was in 1 woord heerlijk. Aanrader.Zeebaars ? Uitstekend bereid en uitgeserveerd. Topper ! Ambiance een 10. Met een compliment voor de kok en bedienend personeel.....

malepartis malepartis 18 mei 2011

Sfeervol eetcafé. Op een dinsdagavond was het gezellig druk. Ligt naast het theater, dus dat zal meespelen.

Franpire Franpire 20 augustus 2010

Leuk grandcafe, met heerlijk eten en vriendelijke bediending.
Kan als het druk wel iets langer duren voor je bediend wordt, maar dat is vooral als het echt heel druk is.
Het is een leuke zaak, waar het thema "in den boekenkast" erg leuk is doorgevoerd, overal zijn er stapels boeken en boekenplanken.
Leuk cafe ook om gezellig wat te drinken met een redelijk groot terras

MaxdeS MaxdeS 4 augustus 2010

Vorige week hier weer eens gegeten. Het is niet echt iets bijzonders, redelijk eten voor een niet al te redelijke prijs. We waren voor 2 personen zonder drank ruim 84 euro kwijt en voor dat geld ga ik toch echt liever ergens anders eten, waar je ook nog 'uit' bent en beter eten krijgt. Ik had bijvoorbeeld mosselen op japanse wijze bereid. Toen ik vroeg wat er Japans aan was, vertelden ze me dat het pittiger was door de sambal. Natúúrlijk.

stein stein 14 mei 2010

In den boekenkast is een prettige zaak met een leuk en warm decor. De menukaart is gevarieerd en groot, niet qua inhoud maar wel in formaat. Een enorm boek dat met meer dan twee personen aan 1 zijde van de tafel beter gedeeld kan worden. Ieder een eigen kaart is door ruimte gebrek simpelweg niet te doen. Er komt brood op tafel met tappenade en kruidenboter, boter en tapenade zijn prima, brood is helaas klef en niet voldoende afgebakken. Vooraf een carpaccio van rundvlees, niet te best. Vlees veel te koud en salade met een kwak dressing. Niet even netjes Aangemaakt. Er komt bij het voorgerecht wel weer een ander soort brood met roomboter, een veel beter broodje. Het hoofdgerecht, een eendenborst met knolseldrij puree. Eend is uitstekend, puree is ronduit slecht. Geen selderij maar noten en rozijnen??? Slechte combi. Veel te zoet. Een prima rode huiswijn wordt geschonken. Het dessert is een hangop met stroopwafel ijs. Ijs is goed, hangop is te zoet. Hangop hoort stevig en licht zuur te zijn doordat het van karnemelk of yoghurt wordt gemaakt, deze is slap en er zit suiker in het recept, jammer. De bediening is atend en vlot, en in tegenstelling tot in eerdere recenties op deze site was de wacht tijd niet lang. Totaalplaatje van " in den boekenkast " een leuke warme zaak waar " leuk " wordt gekookt maar niet bijzonder. Prima voor een avondje maar voor verbetering vatbaar.

cortjuh cortjuh 19 februari 2010

Wij hebben hier gegeten met collega's, het eten smaakte goed, het duurde alleen veel te lang voordat het eindelijk op tafel kwam.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Grand-café restaurant In den Boekenkast