Op het terras gezeten om een hapje te eten. Dagschotel was prima, de ceasarsalade matig: weinig saus en plakken ordinaire kipfilet als decoratie. Voor het bedrag wat je er voor betaalt mag er toch wel een betere salade neergezet worden. De bijgerechten waren verder prima en de bediening ook.
Gisteren gegeten met 3 volwassenen en een kind. Eten en wijn waren over het algemeen van redelijk niveau, de 'traditionele' mosselen waren echter aan de kleine kant, zowel in omvang als kwaliteit. Beneden niveau dus. Maar dit werd weer gecompenseerd door de, vrolijke en zeer (kind-)vriendelijke bediening. Het blijft dus gewoon een prettig eetcafé met een goede prijs/prestatieverhouding.
Wij waren hier op zaterdagmiddag tegen een uur of vier. Natuurlijk was het nog niet druk, maar zeker in de buurt van de bar was het niet ongezellig. Ik vond de bar er heel mooi en goed onderhouden uitzien. Bediening was aardig en adequaat. Ik, Portliefhebster, werd gelijk verrast met een prima oude Port en mijn partner, die vroeg om een mooie cognac, werd hier op aangename en niet opdringende wijze mee verrast.
Het buitenterras zag er leuk uit. Wij hebben hier alleen geborreld en (nog) niet gegeten, Ik denk dat dat laatste zeker gaat gebeuren. Wij komen zeker terug.
We eten hier regelmatig, en het wordt steeds beter. Proeverij vooraf was in 1 woord heerlijk. Aanrader.Zeebaars ? Uitstekend bereid en uitgeserveerd. Topper ! Ambiance een 10. Met een compliment voor de kok en bedienend personeel.....
Geef zelf je mening over Grand-café restaurant In den Boekenkast