Wij hebben ondertussen alweer twee keer gegeten in dit restaurant en het is altijd een feestje. De gerechten zijn mooi opgemaakt, apart, culinair en zeer smaakvol. De amuses zijn geweldig en hoewel de inrichting een beetje oubollig is, doet het zeer gezellig aan. Jammer dat we het ons niet kunnen veroorloven om maandelijks te gaan.
We waren altijd zeer te spreken over De Herberg, maar deze keer viel het echt tegen. Het was onaangenaam koud in het restaurant, in de bediening liep een onervaren jongeman die totaal geen 'klik" had met zijn gasten. En inmiddels wordt het toch echt eens tijd om die oude toiletten te vervangen. Kom op mensen, houd de bezieling vast!
hier met een gezelschap van 11 personen heerlijk gegeten. We gingen voor het 3 gangen- verrassingsmenu en werden vorstelijk bediend. Er was ook duidelijk rekening gehouden met onze wensen.Onze vinologen vonden heerlijke bijpassende wijnen die het geheel tot een groot succes maakte.
Hoera, ze zijn weer open op zondag! 6gangen kleine hapjes menu. Rogvleugel met gepocheerd ei en truffel in perfecte combinatie! Toetje in zeer goede harmonie. Minpuntje entrecote niet dwars op de draad gesneden..maar wel met een heerlijke ravioli van pastinaak en wortel vulling. Mooie begeleidende wijnen en de chardonay op goede temperatuur. Goede gastvrouw die de woorden zo en prima beter kan gaan vermijden.
Kortom, zijn deze mensen op weg naar een ster?
Lunch
Geen lunch
Zondag
Gesloten
Opmerkingen
Van mei tot en met augustus zijn wij zondags open van 12.00-18.30 en serveren wij de Lazy Sunday Lunch, kleine culinaire gerechtjes in een ongedwongen sfeer en tempo
Op maandag 27 december (3e kerstdag) houden wij onze eindejaarsopruiming. 5 GANGEN HALEN 4 BETALEN