| Activiteiten | Catering, High tea | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Wij hebben met groupon een overnachting geboekt inclusief 5 gangendiner, iets lekkers bij aankomst, ontbijt en vrij gebruik van de sauna, solarium en stoombad voor €75 pp. Dit was echt een geweldige koop. Het hotel ligt prachtig tussen de bossen verscholen. Bij aankomst wist men precies wie waren en uit welke stad we kwamen, chapeau! Bij aankomst kregen we een heerlijk kopje thee met een heerlijke brownie. Je proeft gelijk de kwaliteit van het restaurant. Het hotel is prima, de bedden wat klein. Het diner was fantastisch. Als amuse: canape zalm, mouse van rivierkreeft. Daarna een terrine van eend. Verder een bitterbal van kabeljauw en oosterse tomatenbouillon. Op de huid gebakken vis. Geroosterde runderlende met brunoise van kalfswang, sjalottencompote, portobello paddenstoelen, stamppotje postelein. Dessert: kaasplankje. We hebben echt heerlijk gegeten, dit is een restaurant op hoog niveau, echt een aanrader. Verder was de service uitstekend. Ik vond het echt een genot om wakker te worden, wat een rust. Heerlijk onder de zonnebank te gaan, vervolgens te ontbijten om daarna heerlijk uit te buiken in de sauna en in het stoombad. Hoog Holten is een aanrader!
Gegeten op: 6 april 2013.Verscholen in de bossen van natuurgebied De Sallandse Heuvelrug, ligt Restaurant & Hotel Hoog Holten. Het complex heeft een heerlijk terras waar je telkens bezocht wordt door vogeltjes. We hebben genoten van een heerlijk 5-gangendiner. Helaas was het brood met olijfolie of boter en zout wel erg lekker waardoor we al snel vol zaten. Dat mocht echter niet afdoen aan het genot. Lekkere smaakcombinaties en mooi opgemaakte borden. Personeel was heel vriendelijk en alert.
Gegeten op: 6 april 2013.Een ontspannen paasdiner op de Holterberg: 4 verschillende keuzes aan tafel keurig geserveerd. Geen paashaas, wel een runderlende rosé gebraden op vijgencompôte. Vooraf echt verse zalmtartaar. Naast me een prachtig zalm/gamba rolletje. Spannende afsluiting: exquise mangotaartjes naast champagne ijs. De malbec van Norton doen we nog een keer.
Gegeten op: 30 maart 2013.
Het eten was hoogstaand en heerlijk.(Broodjes niet goed 1 van de 3 fouten) De Amuse was verrukkelijk en overvleugelde (eend) zelfs de gerechten. Het voorgerecht van mijn disgenoten werd door hen met zichtbaar genoegen gegeten, ze hadden nog nooit zo'n goede Tartaar gehad. Ikzelf vond de Kreeftbisque met King Crab, heerlijk met goed geconcentreerde smaak.
Eend en Eend was heerlijk al misten we alle drie een beetje een knapperig korstje.
Nagerecht Chocolade&Citrusfruit was lekker
Vervelend waren drie fouten:
1. de broodjes waren niet volledig gaar, dus er zaten deegklonten in. Zoiets simpels
2. Besteld was een nagerecht van Passiefruit. Geserveerd op tafel werd een andere smaak ijs. Kwalijk dat het voorgezet wordt en dat er niet eerst vanuit de keuken een bericht komt dat passiefruit niet meer leverbaar is. Dan smaakt de vervangende sinaasappelijs stukken minder en had de betreffende disgenoot liever iets anders besteld.
3. Duur merk thee, maar met een kan lauw water, hoe simpel is kokend water!
Conclusie: in principe zeer goede keuken maar met slordigheidsfoutjes die op dit niveau niet voor mogen komen.
P.Postmus
Wow, eigenlijk schieten woorden te kort om het eten in dit restaurant te beschrijven. Topkwaliteit, en zelfs het feit dat het ook het begin van de restaurantweek was, heeft ons 5-gangen diner daar niets onder geleden. Sterker nog, het restaurantweekmenu was grotendeels hetzelfde. Excellente amuse, en goed opgebouwd 5 gangendiner van grote klasse! Het decor was gezellig en warm, bediening voorkomend en niet stijf! We gaan zeker terugkomen.
Gegeten op: 2 maart 2013.Schrijf zelf een recensie over Hoog Holten
Schrijf hieronder je recensie over Hoog Holten. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | |
| Lunch | 12:00 - 14:30 |