Op een schitterende locatie, tussen de fluitende vogels eten aan de rand van het bos. Het eten en de bediening is van erg hoge kwaliteit. Van een 'echte' hamburger na een flinke boswandeling, of voor een romantisch diner of zakenlunch is dit de plek.
Zondag middag een paar kopjes koffie met gebak genomen. Bediening kwam niet uit zichzelf wat ik voor zo'n restaurant al matig vind. Zelf maar gaan vragen dus.... Voor het chocolade gebak bleek € 7.50 te moeten worden neergeteld. De vanille uitvoering koste iest van € 6.75. Die laatste was nog het leukst opgemaakt met een bolletje ijs. De chocolade taart was standaard. Prijzen die werkelijk nergens meer over gaan en die in geen verhouding staan tot de klasse die dit restaurant ooit eens had.
Mooi dineren in een uiterst sfeervol gedecoreerd restaurant. (Veel lampjes en kaarsen.) Er is een dagelijks wisselend "standaard" 4-gangen menu, met bijpassend wijnarrangement, maar wie dat liever wil eet natuurlijk a-la carte. Mooie grote borden en fraai opgemaakte gerechten. Het restaurant heeft grote ramen die uitkijken op 's avonds verlicht groen.
leuk restaurant met bediening die aandacht heeft voor zijn gasten. goede uitleg bij de gerechten en bij de wijn. De smaak van het eten was ook erg bijzonder en we hebben dan ook een prima avond gehad. Leuk is dat je bij dit restaurant gebruik kunt maken van de hotelfaciliteiten. Je moet dit wel van te voren reserveren, maar ook het hotel is prima verzorgd.