De laatste beoordeling dateert al weer van bijna een jaar geleden, dus hier maar weer eens een nieuwe. Zondagavond hier gegeten en geslapen. Het 3-gangenkeuzemenu met 2 wildspecialiteiten. Wij kozen allevier voor ganzenborstfilet vooraf en hazenpeper als hoofdgerecht. Het voorgerecht had iets meer roségebraden mogen zijn, er zaten nu behoorlijk doorgebraden plakjes tussen. Het hoofdgerecht was voortreffelijk. Bijpassend wijnarrangement voldeed uitstekend, vooral bij het hoofdgerecht. Mooi nagerecht! Bediening vlot en voorkomend, alles was af, niets op aan te merken. Het ontbijtbuffet de volgende ochtend was goed verzorgd. Het vestingarrangement is een aanrader. Mooie kunst aan de muur en op tafel, nette aankleding.
Prijs/kwaliteitsverhouding is hier absoluut zoek. Hoge prijzen, gerechten niet meer dan redelijk. Over de locatie en het personeel niets dan goeds, maar het herzien van de kaart en de prijzen zou niet verkeerd zijn. Voorgerechten niet in verhouding (erg minimaal of juist erg groot), hoofdgerechten matig op smaak. Een gemiste kans.
Met zijn vieren hier afgelopen zondag gegeten. Het was niet druk, dus we hoefden niet lang op ons eten te wachten. Mijn dochter en ik hadden filet van hert. Heerlijk mals. Als voorgerecht hadden we coquilles aan een spies. Voor 15.50 euro mogen er dat wel meer zijn dan 2. Bediening was prima. Erg vriendelijk en oplettend.
Een slechte prijs/kwaliteitverhouding. Ik ben een liefhebber van kreeft, maar deze kreeft leek nergens op. Hij was niet goed gaar en zeker niet vers. Er zat wat vlees in de staart maar de kreeft was voor de rest zwarte smurrie.
We waren hier voor een snelle lunch op het volle terras, dus beiden een sate-menu besteld a E 17 p.p. Daarvoor verwacht je dan toch een paar flinke spiesen haassate met fatsoenlijke groenten en goede frites te krijgen.
In de praktijk moesten we het doen met drie kleine stokjes sate, een hoopje smaakloze rauwkost en een schaaltje met slappe frietjes. Dit is nog minder dan snackbar kwaliteit: nog geen honderd meter verderop vind je dan ook voor minder dan de helft van het geld een beter sate-menu!
Ik klaag niet snel over prijzen in de horeca, maar dit is echt afzetterij!