| Activiteiten | Restaurant, Private dining | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Afgelopen zaterdag bij De Veste gegeten. Het was op de zaterdag voor kerst niet heel druk maar wel gezellig. Het 5 gangen menu bestond uit wild, vis, soep en stoofvlees. Erg mooi gedaan en de geschonken wijnen waren zeer mooi gekozen. Je blijft je afvragen waarom De Veste nog geen ster heeft..
Gegeten op: 22 december 2012.Heerlijk gegeten in een mooie ambiance, 4 gangen menu met bij passende wijnen. De wijnen pasten goed en waren niet van die standaard keuzes en daar hou ik wel van. Spatburgunder uit de Moezel, Merlot uit Veneto, een frisse muscat de rivesaltes.
Gegeten op: 25 november 2012.Een huiskamer in het oude Den Bosch in vroege sferen. Het voelt als een aan als een sjiek feestje, maar iedereen is welkom volgens Brabantse traditie. En wat een vakmensen! Na een warm welkom is het heerlijk genieten van uitstekende wijnen, heerlijke smaken van mooie verse producten. Ik word oprecht blij als iemand voorstelt om hier te gaan genieten.
Gegeten op: 2 november 2012.Wat heerlijk om hier te zijn. Met een inmiddels goed ingewerkte crew en een gastheer/eigenaar die de finesses van het vak beheerst. Kwaliteit met een Bourgondische uitstraling, gegarandeerd door de overgang naar uitsluitend menu's. het Brabantse blijft gekoesterd, naar passerende buren wordt gezwaaid. Dat is een lichte variant op de klassieke insteek die hier is gekozen. Met ruimte voor een frivoliteit. En een moderne keuze van begeleidende wijnen, voor een groot deel zelf ingekocht. Een mooi monumentaal pand, ruimte genoeg voor privacy en een warme uitstraling waardoor je je hier nooit alleen voelt. Een genot van begin tot eind.
Gegeten op: 26 oktober 2012.Prima avond gehad in de Veste. Na een middagje winkelen in Den Bosch werden we uitermate vriendelijk ontvangen door een ober, die zei invaller te zijn. Vriendelijk, gastvrij, joviaal zonder populair te worden en zeer kundig. Zo willen wij vaker invallers hebben. De Veste ligt mooi langs de Dieze en het restaurant is ingericht met warme tinten. Je hebt weinig te kiezen; er is een menu en je kunt alleen het aantal gangen aangeven. We namen het viergangenmenu met wijnarrangement en lieten ons verrassen. Het leukste gerecht vond ik de pastrami met coquille en crabtosti, maar ook de visgang en het vlees waren prima. Ik had die beter moeten onthouden, maar er werd rijkelijk bijgeschonken in het wijnarrangement. Goede kaas na. Totale rekening aan de prijs met 375 euro voor vier personen, maar een uiterst fijne avond gehad.
Gegeten op: 6 oktober 2012.Schrijf zelf een recensie over Auberge De Veste
Schrijf hieronder je recensie over Auberge De Veste. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | 12:00 - 21:30 |
| Woensdag | Gesloten |