| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | 12.00-21.30, zo geen lunch Meld dit restaurant als niet meer open » |
adoks 6 mei 2012 | |
Een klassiek ingericht restaurant met keurige en attente bediening. We hebben het driegangenmenu gegeten. Vooraf kregen we een amuse van het huis. De kwaliteit was prima in orde ondanks dat de parelhoen wat aan de droge kant was. De witte en rode huiswijn waren verrassend goed. |
LR 4 april 2010 | |
Goed omdat de prijs / kwaliteit verhouding goed is, maar de gerechten kunnen beter. Nagerechten zijn voor veel verbetering vatbaar. Entourage erg mooi en verzorgd. |
willemalmere 11 september 2009 | |
Tijdens onze najaarsvakantie hier twee keer geluncht. Qua keuken werkelijk fantastisch: de eerste dag een salade met "pittige" garnalen voor mijzelf en voor mijn vrouw met geconfijte eend. En dat voor een alleszins redelijke prijs. De tweede dag snoekbaars, uitmuntend met regionale kaas toe en koffie met heerlijke mignardises. Jammer dat de eigenaresse wel heel luidruchtig aan de tafel het wel en wee van haar leven besprak.
janvanhese 29 juni 2004 | |
Dit restaurant claimt dat de lady chief 2002 de scepter zwaait in de keuken, dan verwacht je wat! De inrichting is zonder meer mooi en smaakvol, het personeel correct maar erg onervaren. Culinair gezien viel het tegen, niets wat de gemiddelde hobby-kok niet met het grootste gemak beter had gekund, terwijl je voor de prijzen die gerekend worden toch gerechten op niveau verwacht.
Geef zelf je mening over Stad Munster