KeukenFrans
Bijzondere kenmerken Eurotoques

JoyceED JoyceED 3 maart 2012

Onlangs gegeten bij dit restaurant. We hebben gekozen voor het 7-gangen chef menu. De gerechten en het wijnarrangement waren prima op elkaar afgestemd. Er werd tevens rekening gehouden met onze wensen. We wilden toch een beetje afwijken van het menu en hier werd niet moeilijk over gedaan. Complimenten voor de chef; de smaken en geuren waren uiteenlopend per gerecht maar in harmonie en werden in mooie composities gerserveerd. De gastheer is zeer voorkomend en doortastend en vertelt met passie over de wijnen. De bediening handelt pro-actief en assertief. Enige minpuntjes zijn de toiletten. Die kunnen wel een face-lift gebruiken en wellicht kan er een andere tegelsoort op de vloer in het restaurant. Verder oogt e.e.a. heel verzorgd. De thuisbrengservice was ook bijzonder handig. Chapeaux!!

Proever76664 Proever76664 29 januari 2012

Typische locatie met krakende kiezelstenen naar de ingang. Binnen gezellig ingericht met goed zittende stoelen. vriendelijke ontvangst en evenzo vriendelijkg bediening.
Een niet al te uitgebreide kaart maar wat er op staat vermeld smaakt uitstekend.

PS januari 2012

Juliette_en_Remco Juliette_en_Remco 22 oktober 2011

Er lagen teveel smaken op het bord om rustig ervan te kunnen genieten. Bij het hoofdgerecht leiden de smaken af van het vlees. Verder wel bijzonder dat je wijnglazen uit verschillende typen naast elkaar dekt. (niet wit en rood vanuit 1 serie)
Verder is het restaurant vooral gericht op beleving, maar echt heel serieus nemen, dat gaat ons net een klein beetje te ver.

Wat wel een aanrader is: De kaaswagen! Het was het beste gerecht van de hele avond.

elke30 elke30 18 oktober 2011

Erg lekker gegeten. Vriendelijke eigenaar en medewerkers.

lekkereten21 lekkereten21 8 juli 2011

pas geleden bij bibelot geweest eten was goed op smaak en erg lekker maar het wel wel erg weinig want tot ik thuis was heb ik eten staan koken om dat ik honger had .
prijs klop niet helemaal als u nauw iets meer waar al goed gevonden
maar laat maar niet over bediening heb daar zat echt geen enkel passie in behalve de jong man die probeer wat te doe maar als eigenaar als passie lossen door zaak en zitten ach ja wat moet dan zeggen als die prijs vraag die net zo duur zijn als een ster moet wel van goed huis kom, dan moet de bediening goed zijn en de gerechten in juist hoeveelheid.
jammer dat zo was we hadden er meer van verwacht

Geef zelf je mening over Bibelot

MaandagGesloten
Dinsdagvan 12:00 tot 21:00