We hadden een welkoms menu.
Na de amuse (een stukje gerookte zalm in een borrelglaasje) kregen we mosterdsoep. Een lekkere soep met in aparte schaaltjes wat gebakken spekjes en krokante ijsbergsla en een lekker mini broodje.
Het geheel smaakte goed. Met wat boter er bij voor op het broodje zou het helemaal af zijn geweest.
Na meer dan een uur wachten verscheen het hoofdgerecht: Doorbakken en daardoor zeer droge stukjes varkenshaas. Zelfs de smakelijke champignon-roomsaus kon daar geen verandering in brengen. De bijbehorende aardappelen waren aan de zeer stevige kant, de bloemkool -zo uit het water- was o.i. te rauw en de sla was kleurig maar fantasieloos. Na het hoofdgerecht weer ruim een half uur gewacht op het nagerecht: Chocolade mousse met een bolletje room. Al met al ruim twee uur aan tafel voor een eenvoudig 3 gangen menu. Met een klein beetje fantasie en aandacht zou je je gasten toch wel iets aantrekkelijkers moeten kunnen- en willen voorzetten. Het zegt helaas veel over een hotel als je dit geheel een Welkoms menu wilt noemen.