Tijd voor een update
Eten in Henricus is heerlijk en de bediening is prima
Ook de prijs/kwaliteit is dik in orde
Ga vooral ook (eens) naar de onder Henricus gelegen Bar/Bistro Rubens met heerlijke cocktails en een uitgelezen keuze aan Whiskies een/of een prima Hap.
Via het zgn Moodbook kan je alles van de kaart(Bistro of Restaurant) op elke lokatie bestellen
Dus Uitsmijter of uitgebreid Diner, het maakt niet uit
De klant is er echt koning
Aangetrokken door een aanbieding van de restaurantweek hebben we een driegangen menu gegeten. Het menu was voortreffelijk en het wijn arrangement sloot hier perfect op aan. De porties zijn wat aan de kleine kant maar worden wel heel aantrekkelijk en verzorgd opgediend.
De ambiance en de bediening maakten dat we een onvergetelijke avond hebben gehad. Bij mooi weer kan er ook op het terras gegeten worden.
Onder het terras is een grote bar. Specialiteit hier zijn het grote whisky assortiment. Met 175 verschillende soorten een van de meest uitgebreide collecties van Nederland.
Op aanraden van een vriendin zijn wij vorige week bij Restaurant Henricus gaan dineren. Wat een onverwachte en verrassend heerlijke avond! Op aanraden van de uiterst vriendelijke bediening, kozen wij voor een driegangen menu, wat slechts €32,50 kost. Het voorgerecht bestond uit 4 kleine gerechtjes, die allemaal even heerlijk waren. Bij het hoofdgerecht mochten we een keuze maken uit een vis/vlees/vegetarisch gerecht. Ik wist niet dat linzen zo lekker konden zijn! Ook het dessert was uitstekend. Wij komen zeker terug!
De ambiance is goed. Het eten is goed klaargemaakt en wordt mooi opgediend. De porties waren echter wat aan de kleine kant. Ook het advies om de selderij puree bij de coquilles achterwege te laten.De bediening door trainees was slecht en onverschillig. Moest tweemaal naar de keuken lopen met het verzoek of de wijn kon worden bijgeschonken terwijl we op dat moment de enige in het restaurant waren. Dat werd pas gedaan op het moment dat we bijna klaar waren met het minieme kaasplateautje. Gezien de boven modale prijs zullen we hier zeker niet terugkeren.
Wij komen hier met veel plezier regelmatig eten. De gerechten zijn een feest voor het oog en smaken altijd voortreffelijk. Het personeel is uitermate vriendelijk en voorkomend. Restaurant ligt in een serre aan de Zeestraat. In de zomer met mooi weer kun je heerlijk buiten op het terras gezellig drinken en eten.
Geef zelf je mening over Henricus (Carlton Ambassador Hotel)