Michelin ster meer dan waard ! Top wijnkaart, Condrieu kan ik iedereen aanraden, nog beter dan Montez. Alle ingrediënten dag-vers en tot in de perfectie bereid.
Verwacht geen kaart met 100-en opties en volgeladen borden. Dit is haute cuisine. Alleen de chef kan bepalen welke ingrediënten op dat moment aan zijn strenge eisen voldoen.
Heb één keer eerder gegeten in een sterrenrestaurant in de stad Groningen. Daar miste ik de sfeer. In Onder de Linden was die er wel en het eten + het wijnarrangement erbij was super. Glazen werden continu bijgevuld, zodat je moest uitkijken dat je halverwege niet al tipsy was! We hadden twee keer een overnachting en de kamer was top en het ontbijt ook.
Al met al een zeer luxe verwenweekend bij de fam. Slenema. We zijn alweer aan het sparen voor de volgende keer.
De sfeer en de bediening zijn wel een beetje stijfjes, ondanks dat we in Aduard zitten. Maar het eten maakt het ruimschoots goed. Het was heerlijk, alle gerechten verrassend, gangen en porties goed afgestemd.
Heerlijk gegeten. Prachtige smaken, opmaak, een aanrader.
Een dissonant is de bediening. Hebben zij plezier in hun vak?
De gastvrouw was geen gastvrouw. Lege glazen werden niet opgemerkt.
Wij moesten meerdere malen wenken om bediend te worden.
Tenenkrommend en zeer jammer! Na De Vlindertuin, De librije is dit een desillusie.
Eten een 9 bediening een 4.
slenema kookte weer als de beste, eigenlijk alles wat uit de keuken komt is top. waanzinnig goede combinaties. bediening weer iets te formeel. slenema blijft voor ons de topper van de regio.