Wij hebben ontzettend genoten van onze avond bij Landgoedhotel de Bloemenbeek. Heerlijke gerechten en service zoals deze moet zijn. Absoluut de klasse van een Michelinsterrenrestaurant. Wij hebben erg genoten van met name de presentatie van de gerechten, de warme maar niet te formele sfeer, de andacht van de bediening en de voortreffelijke smaak van de gerechten in combinatie met de wijn. Vooral de extra gang en het dessert waren voortreffelijk!!! Dank jullie wel voor een geweldige beleving, wij komen graag nog een keer dineren in stijl!
Gisteravond voor de tweede keer dit jaar gegeten bij Hotel restaurant Bloemenbeek ter gelegeheid van de Restaurantweek. We hebben een top avond gehad.
Een met zorg samengestel 3 gangen menu met bijbehorend wijnarangement. Alle gerechten zijn een lust voor oog en mond. Personeel is erg vriendelijk en presenteren vol enthousiastme de gerechtern en wijnen.
Met recht een Michelin restaurant in ons mooie Twente !!!
Afgelopen zondag hebben we gegeten in een restaurant dat absoluut bij 1 van de toppers hoort. De sfeer was ronduit voortreffelijk. Het eten was tot in de puntjes toe uitstekend bereid en de bediening was absoluut voortreffelijk.
Geef zelf je mening over Landhuishotel & restaurant De Bloemenbeek