Vanavond voor het eerst gegeten bij De Oude Raadskelder. Hoge verwachtingen, teleurstellend resultaat. Menu op de website niet actueel. Aan onze en omliggende tafels te vaak 'sorry' en 'excuus' horen zeggen. Organisatie kende namelijk de nodige (schoonheids)fouten. Opdienen duurde veel te lang. Er worden fantastische ingrediƫnten gebruikt, bereiding is echter fantasieloos en 'gewoontjes'. Geen 'smaaksensaties' ervaren. Stemt niet overeen met de prijs. Voor een restaurant dat een Michelinster ambieert was dit een grote tegenvaller.
Verwacht geen exotische gerechten, maar wel heerlijk klaar gemaakte 'Hollandse' specialiteiten zoals snoekbaars, zacht gegaarde kalfswang met gesmolten eendenlever, heerlijke kazen, verse aardbeitjes enz. Mooie combinaties met zowel klassieke wijnen als verrassende onbekende wijnen die, ook nog eens, royaal worden bijgeschonken. Een echte aanrader.
Sedert lange tijd niet gegeten bij de Oude Raadskelder. Het werd een aangename avond.
Wij werden keurig en met aandacht ontvangen. De bediening was jong maar vriendelijk en attent: klasse. De inrichting is "warmer" dan vroeger en dat spreekt ons aan.
Wij namen geen menu maar kozen uit de kaart. Het eten was heel goed, de geadviseerde wijnen waren goed maar konden naar onze mening nog wat spannender. Bij de afrekening werden wij aangenaam verrast. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Na lange tijd hier weer eens geweest op een zondagavond. Geen spoor te bekennen van de twee eigenaren, maar een hele jonge witte en zwarte brigade die het op zich prima deed (wat schoonheidsfoutjes, niet storend). Niveau van de gerechten vond ik bij eerdere bezoeken hoger en spannender. Bereidingen en producten goed, maar graag nog iets meer lef tonen. Dessert was niet harmonieus en rommelig. Voor 2x 3-gangen, wijn, water en koffie betaalden we 100 euro, prima. Storend was dat we vanaf onze tafel zo de spoelkeuken in konden kijken. Het lijkt alsof de energie een beetje uit deze zaak is.
Uitstekende bediening, fantastisch eten - en dat voor een hele redelijke prijs. Enige nadeel: De Oude Raadskelder zit niet in Enschede, maar daar helpt de Thuisbrengservice bij. Mijn favoriete restaurant in de buurt.