Ze kunnen hier echt niet koken, je krijgt onbewerkt eten op je bord zonder saus of juist te veel rauwkorst e.d. Desert daarentegen was echt heerlijk. Ze hebben heel veel keus en het wordt heel leuk geserveerd, smaken zijn ook zeer goed. Bediening is vriendelijk en je krijgt je eten ook heel snel maar ze vragen gewoon echt niet of je iets wilt drinken, zelfs lege glazen nemen ze niet mee.
Aan het bedienend personeel bij van der Valk kan menig restaurant een voorbeeld nemen. Het hele restaurant zat vol en er stond een rij wachtenden bij de ingang, maar het personeel bleef lachen, alles verliep heel gladjes en geen moeite was hun te veel. Het eten? Geen culinaire hoogstandjes, maar zeer acceptabel voor een snelle maaltijd op doorreis. Prettige ambiance en keurige toiletten.
Aardige goede behulpzame keurige bediening. Hazenrugfilet en wildpasteitje prima bereid. Pluspunt voor mij is het zelf mogen halen van salade, mayonaise en appelmoes. Het restaurant oogt vrijnchiqeu, maar is zeker voor alle doelgroepen.