Gegeten in het Grand Café. Ambiance is mooi. De kwaliteit van het eten was zeer matig. De lams-spareribs waren ongelofelijk vet, ook afgezien van de dikke vetlaag die er over de hele lengte op zat. De bediening was vriendelijk en ter compensatie van de nagenoeg onaangeraakte spareribs werd de kaas (prima, afkomstig uit de streek) dorp niet in rekening gebracht.
Een genomineerd "green key" hotel met deels biologische producten. In het winterarrangement zat een driegangenmenu. Het begon met een aardig soepje van Roseval soep met Stellendamse garnalen. Het hoofdgerecht waren plakjes speenvarken met een in gedikte kalfsjus. Het vlees smaakte niet uitzonderlijk en leek mij zeker niet biologisch. De jus was wat zout. Verder is de bediening matig. Er werd een wijnarrangement aangeboden, maar nog voor we die konden bestellen stond de soep al op tafel. De inrichting van het grote restaurant is oubollig en verder deed de gastheer nogal moeilijk over de tafelindeling en de plek waar we wilde zitten.
Geef zelf je mening over Résidence Groot Heideborgh