Reserveer nu

1 2 ouder »

bertien de moor bertien de moor 1 december 2011

Heerlijk gegeten in dit oude klooster. Erg aardige bediening en ontvangst. Martin Bruggeman verdient absoluut een Michelin-ster.

Aart Aart 2 oktober 2011

Heerlijk gegeten in een bijzonder fraaie entourage. Supervriendelijke gastvrouw en zeer attente chef, die ons een avond verrassend eten en mooie wijnen bezorgden. Limburg op z'n best!!!!....en we doen de groeten aan Cees :-)

Pengilly Pengilly 4 juni 2011

Lekker gegeten, alleen heel jammer dat er geen karaf water geschonken kan worden, maar alleen flessenwater. Verder is er geen BOB-arrangement, of überhaupt een wijnarrangement bij menu's. Een gemis, maar misschien klaag ik te veel

Ted JJ Ted JJ 11 mei 2010

Voor de derde keer terug bij het Hof van Herstal van Martin Bruggeman, de chef en gastheer bij ontvangst. Nog steeds even veel hart en ziel voor de gasten en de overheerlijke menu's. Deze keer menu Pepijn vanwege de verjaardag van 1 van ons gezelschap. En dat was een schot in de roos: vooraf een heerlijk stuk gerookte zalm in heel dun Livarspek met een klein wildsoepje en salade, gevolgd door een overheerlijke aspergesoep met hamsplinters en ei. Daarna de keuze uit de zeebaars of het stoofgerecht van reebout, beiden mondstrelend, afgesloten met een fluweelzacht ijsgerecht. Misschien zijn de gerechten wat standaard in dit menu, maar de wijze van bereiden maakt dit menu tot een topprestatie. Ook de wijn (combi van chardonnay en viognier) was zeer bijzonder. En voor wie het restaurant van vroegere tijden kent, er heeft een metamorfose plaatsgevonden in het restaurantgedeelte. Ga terug en geniet in quasi chicke omgeving vol lichte kleuren van het overheerlijke eten! Zeer de moeite waard!

jlepage jlepage 5 april 2010

Klassiek kader met veel aandacht voor de indekking en veel ruimte.Mooi rustgevend decor.persoonlijke aandacht van de chef met goed advies over wijn - spijs.Ruime keuze aan top wijnen tegen een betaalbare prijs.Oudere jaargangen voorhanden.We aten voortereffelijk smakende scampi's op een bedje van witlof.Alles was hieraan perfekt.Versheid en krokantheid van de scampi's en de karemalisatie van de witlof.De kreeftensoep was kreeftensoep en top.Evenals de dikbil biefstuk van uitzonderlijke kwaliteit.Voor een dessert was geen ruimte meer.De bediening is iets te jong en onervaren inderdaad met weinig "sjeu " .Absolute aanrader voor midden - Limburg.Bij goed weer komen we zeker terug om van het terras te genieten

pieter78 pieter78 8 maart 2010

Mooie lokatie, en een prima keuze geweest. Aperitief bij haardvuur in voorportaal. Voorgerecht goed, maar niet speciaal. Daarna kwamen de verrassingen: het hoofdgerecht en nagerecht waren excellent, waarbij zelfs "gewone" dingen speciaal van smaak waren. Als klapper op de vuurpijl de beste creme brulee die ik ooit gegeten heb, en die een tweede bezoek al rechtvaardigt. Personeel is "authentiek": geen botox-glimlachjes, soms een onschuldige vergissing, maar bovenal mensen met hart voor hun werk en hun gasten.

machi220 machi220 6 mei 2009

Geweldige avond gehad met een 5-gangen menu en lekker veel amuses. Spannende combinaties van gerechten en een mooie opmaak. Prima wijnen en een zeer vriendelijke bediening. Kortom dit smaakt naar meer.
Plaats in de Lekker top 100 zou verdiend zijn.

Proever83933 Proever83933 11 november 2008

Uitstekende avond gehad bij de Hof van Herstal. Al in de aanloop naar de gelegenheid prettig contact gehad over een juist menuvoorstel met bijpassende wijnen. De dag zelf zeer gastvrij ontvangen in het ontvangstgedeelte waar je ongedwongen in de goede sfeer kunt komen voor een heerlijk avondje dineren. Goede bediening! Gekozen voor een drie-gangen menu dat bij iedereen aan tafel heel erg in de smaak viel. Zelden zo voldaan een restaurant verlaten als bij Hof van Herstal.Complimenten voor de chef-kok die de gehele avond zorg draagt voor de gasten en fantastich weet te koken. Uitstekend!

Proever15256 Proever15256 26 oktober 2008

zeer goede keuken maar zeer matige bediening. heerlijke menu's voor goede prijzen en ook a la carte veel mooie gerechten.wij hadden een 6 gangen diner met afwisselend vis en wildgerechten. Jammer van de slechte bediening. Het personeel (jong en onervaren) heeft aansturing nodig van iemand die kennis van zaken heeft en het overzicht houdt. Het geeft geen pas om over de hoofden van de gasten heen de wijn ongeinteresseerd te laten proeven. Initiatief tot iets ruimer schenken van het wijn arrangement is te veel gevraagd terwijl op de volgende gang 20 minuten gewacht moet worden. Het restaurant zat te vol (96 couverts). Houdt dan de standaard maar eens hoog hetgeen men wel pretendeert. Doe maar wat minder mensen en zorg dat het geheel top is zowel eten als bediening. Wij komen nog een keer terug want het eten is fantastisch en de bediening krijgt van ons een herkansing.

Donna55 Donna55 12 oktober 2008

Fantastisch bereid eten, prima wijnadvies tegen een redelijke prijs, vriendelijke ontvangst en heel veel aandacht voor de wensen van de gast.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Hof van Herstal