| Keuken | Mediterraan & Vis |
| Huiswijn per fles | €21.50 |
| Huiswijn per glas | €3.95 |
| Openingstijden | 17.30-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
joseehaak 25 september 2011 | |
Bij toeval hier terecht gekomen, wat een geluk. Super voorgerecht, partner absoluut opgetogen over de gemarineerde peer met pesto en soufleballetjes van blauwe kaas. Hoofdgerechten waren uitstekend, maar ja, voorgerechten hadden de lat heel hoog gelegd....
Jaap van Dalen 3 maart 2011 | |
Op 26 februari 2011 hier heerlijk gegeten, prima gerechten met zorg gemaakt en gepresenteerd. De bediening was uitermate vriendelijk en had alle tijd. Prima wijnarrangement voor een redelijke prijs. Eeen aanrader als je in de buurt bent. |
Olaf Laurs 21 februari 2011 | |
Gegeten op 19 februari 2011. Bij binnenkomst verbaasde het ons hoe groot het restaurant was. Het lijkt klein aan de buitenkant, maar er zit een grote diner ruimte nog achter in de zaak.
jeando 18 oktober 2010 | |
Tja, het bib gourmand menu pakte matig uit. Of de prosecco vroeg op de avond niet toevallig van de dag ervoor was, blijft raadselachtig. Voorgerecht met tonijn was twijfelachtig qua geur van de tonijn. Smaken van dit voorgerecht waren niet in balans. Zwarte borden vragen altijd om veel extra aandacht, wil je alle vegen verwijderd hebben! Het hoofdgerecht, eendeborstfilet was helemaal goed. De geadviseerde wijn was ok. Later, bij het opmaken van de balans (zelf, zonder gespecificeerde rekening), maakt dat die wel aan de prijs moet zijn geweest. Nagerecht (zoet) was ok. Al is het heel jammer dat degene die serveert niet weet wat ze serveert. De bediening is over het algemeen echt absoluut gejaagd. Zelfs als het nog niet vol zit. Even tijd voor de gast, zou meer tevreden klanten opleveren. Verder is het jammer dat wanneer je een goede tip achterlaat, je daar geen 'dank je wel' voor krijgt. En zelfs geen goede avond gewenst krijgt. Ook jammer. Hoort er eigenlijk wel bij. We waren terug gekomen omdat we jaren geleden geweldige ervaring hadden met dit restaurant. Jammer dat deze ervaring, vergeleken met toen een tegenvaller was. Kan echt beter. Zeker met een bib gourmand!!! |
jobvv 21 juni 2010 | |
een teleurstelling, dit aanbevolen restaurant.
Geef zelf je mening over Mondriaan