wij hebben er onze bruiloft gehouden (10 juni 2011) en het warme en koude buffet was uitstekend verzorgd. voor ieder wat wils, niets is teveel voor dit echtpaar, elke mogelijke culinaire wens wordt vervuld. hoogtepunt waren de 18 taarten!! die de kok zelf had gemaakt van vers fruit en slagroom. nog nooit zo iets lekkers geproefd. is niet te vergelijken met gebak van de bakker. er is ook een klein hotel bij met enkele slaapkamers, wij sliepen in de bruidssuite. 's-ochtends stond er een heerlijk ontbijt klaar met zo'n beetje alles wat je je wensen kunt. absoluut een aanrader.
Goede gevarieerde keuken,gezellige bediening,gezellige sfeer,goede prijs kwaliteits verhouding. Wat wil je dan meer. Echt een aanraader om eens lekker ontspannen en ongedwongen uit eten te gaan.
In korte tijd hier twee keer gegeten en allebei de keren was het erg goed. Het eten wordt met aandacht bereid, goede porties. En alle desserts zijn huisgemaakt. Ik ben geen 'toetjesmens' maar voor de desserts van Het Witte Paard maak ik een uitzondering.
Vorige eigenaar waar in het begeleidend stuk over geschreven wordt is al bijna 2 jaar weg!
De huidige eigenaren doen het een stuk beter met hun enthousiasme en kunnen uitstekend koken en sfeer brengen.
Het is ook een stuk toegangelijker geworden; er zit nu zelfs een kleine speeltuin bij!
Geef zelf je mening over Hotel-Restaurant Het Witte Paard