Voor, tussen -en hoofdgerecht waren prima. Het nagerecht viel wat tegen qua smaak. De bediening was inderdaad wat saai en chagrijnig. Jammer. Wijnkaart stelt wat teleur qua prijs en keus. Een fles Spa voor 6.75 blijft ook absurd, zeker in Castricum. Verder had men blijkbaar haast want om 22:15 was het restaurant bijna leeg en zat de keukenbrigade met wat oudere gasten/familie aan de bar. Te weinig tijd tussen de gangen. Op ons verzoek kwam het nagerecht wat later. Vrij duur voor zo'n korte avond uit. De toegekende Bib Gourmand is zeker niet voor de sfeer en bediening.
Lekker gegeten in dit rustige restaurant. Hoe leuk het ook is om een familiebedrijf te runnen, meneer lijkt er niet erg veel plezier meer in te hebben en is niet bepaald toeschietelijk. Het restaurant loopt dan ook niet over van gezelligheid. De tong smaakte heerlijk, de huiswijn is niet echt een aanrader.