kroos28 2 mei 2012 | |
Weer enorm genoeten van een arrangement in Engelenburg. De heren ( 2) hadden het whiskyarrangement en de dames (2) het kasteelarrangement. Wijziging van het menu was geen enkel probleem en werd uitstekend opgelost. De Zuid-Afrikaanse wijn was uitstekend. De whisky's pasten goed bij de geserveerde gerechten en nog heerlijk nagenieten met koffie en whisky in de lounge . |
Brummenaar 21 maart 2012 | |
Als regelmatige restaurantbezoeker, ook van de Engelenburg, constateer ik een dalende tendens van de kaart, gerechten en onderhoud van het interieur, terwijl deze items juist het visitekaartje zijn. De 'oudere' medewerkers zijn vriendelijk en gastvrij. De 'jongere' categorie moet nog leren: iets vriendelijker worden. |
Wibo54 9 december 2011 | |
Het viergangen wildmenu gegeten tegen een zeer redelijke prijs voor een restaurant met zo'n ambiance. Het was in 1 woord heerlijk met als klapstuk een wel heel verrukkelijke hertenrug filet. En laat de wijnkeuze maar over aan de obers: wat komen er toch een prachtige wijnen uit Zuid-Afrika. Een echte aanrader dus. |
kasteel 6 november 2011 | |
Op donderdag 29 september hebben we hier allebei een menu Engelenburg gegeten. Ik vroeg of het mogelijk was het hoofdgerecht te vervangen door iets anders omdat ik niet zo van rood vlees houd. Het was geen probleem. Ook had ik een half wijnarrangement. De amuse was niet fantasierijk.Het voorgerecht zalm en tonijn zag er goed uit en was redelijk op smaak. De kalkoenoester was droog. Het hoofdgerecht voor mij was gestoomde witvis zonder smaak.maar wie schetst mijn verbazing dat de bijbehorende begeleiding kant nog wal raakte. Het was exact dezelfde begleiding als de "rosé gebraden U.S sukade, wat mijn man had -aardappelknoflook beignets, spitskool en saus van laurier- geen combinatie! Het nagerecht was een fludderig veel te dikke crèpe met vanilleijs waar stukjes ijs in zaten. Gelukkig was de wijn prima en de bebediening heel vriendelijk. Maar ons voornemen om hier onze 40 jarige bruiloft te vieren was van de baan. Wat jammer van zo'n mooie lokatie! |
sanderkok 21 oktober 2011 | |
Prachtige ambiance, enorm prettig personeel, goede vergaderlocatie, heerlijk eten: TOP! |
vettejus 17 juli 2011 | |
Twee keer erg prima naar onze zin op verschillende dagen. 4 gangen menu wisselt regelmatig, ene keer heel redelijk, andere keer heel goed. Wijnen (vnl uit Z-Afrika) uitstekend en dit keer voor de verandering niet 3, 4 of 5 keer zo duur als dat je er zelf voor betaalt in de winkel.
kroos28 29 mei 2011 | |
Het is echt genieten om te eten , slapen en wandelen in en bij Engelenburg |
xanne 26 maart 2010 | |
Inmiddels twee keer een weekend op het kasteel verbleven en beide keren uitstekend bevallen. Eten is prima in orde, we hadden beide keren het 4-gangen menu, lekkere wijnen erbij, als 'voorafje' heerlijk op het terras gezeten met mooi uitzicht over de golfbaan. Bediening is correct en vriendelijk. En wat een gedreven man is toch sommelier Jurgen! |
bijvoorbaatdank 17 maart 2010 | |
Voor de fantastische verzameling malt wishkeys alleen al is Engelenburg de moeite waard om te bezoeken. |
Sue 14 maart 2010 | |
Dit weekend heerlijk gedineerd, met zorg bereide bijzondere gerechten (Frans) met een goed Ziud-Afrikaans wijnarrangement. Zeer vriendelijke en kundige, nog heel jonge ober. Inrichting naar onze smaak wat ouderwets, maar door het eten.drinken en de service wat on betreft een aanrader. |
Geef zelf je mening over Kasteel Engelenburg