| Keuken | Internationaal |
| Minimum menuprijs | €27.50 |
| Huiswijn per fles | €17.50 |
| Huiswijn per glas | €3.75 |
| Openingstijden | 17.30-21.00, di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Lyran 15 december 2011 | |
Dit restaurant is zeker een aanrader! Leuke, moderne ambiance, en heerlijk eten. Wij laten ons graag verrassen met het 6 gangen verrassings menu, keer op keer leuke, originele en lekkere gerechten! De bediening is uitstekend, erg proffessioneel en de prijs-kwaliteit verhouding goed. |
Proever57759 28 februari 2007 | |
Naar deze zaak kun je met een gerust hart je gasten mee naar toe nemen en vragen. prijs kwaliteit is zeer goed zowel voor het eten als de wijnen. Keuken is creatief en goed en de bediening ondanks de drukte op maandagavond, attend, kundig en met aandacht. Ik zal hier zeker vaker terug komen. |
Proever35009 8 november 2005 | |
Laatst nog op zaterdagavond lekker met zn tweetjes gegeten. Altijd een goede kaart, heerlijke rode huiswijn, hele goede bediening en de smaak van de gerechten was ook erg goed. Goede timing ook qua serveren van de diverse gangen. |
Proever34200 25 mei 2005 | |
Hele leuke avond gehad en lekker verassend gegeten en iets te veel gedronken. Prima service en een goede sfeer. |
Proever11680 2 maart 2005 | |
Menig restaurant met pretenties zou hier eens moeten gaan eten, je mag zelf je drie gangen menu samenstellen uit de a la carte kaart voor een vast bedrag van 27 euro en je zit in een geweldige ambiance. Fransje en Ellen bedankt voor de fijne en gezellige avond. |
Geef zelf je mening over Auberge van Boxtel