‘Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen worden is altijd fijn!’ Je jas wordt aangenomen en je wordt netjes naar je tafel begeleid. Dit is een ‘klein en intiem restaurant’ waar duidelijk is dat ‘de medewerkers een goede band met elkaar hebben’. Hierdoor hangt er ‘een gezellige sfeer die in het gehele restaurant voelbaar is’. Ook ‘de menukaart ziet er goed uit’ en zorgt voor de nodige afwisseling qua gerechten. Kortom, een ‘fijn restaurantje’ waar je met een ‘relaxed gevoel’ op de bank kunt ploffen.
Zeer sfeervol restaurant. Bij binnenkomst wordt je gelijk vriendelijk ontvangen. Het eten is voortreffelijk en zeer gevarieerd. Ook valt er simpel te parkeren aan de overkant van het restaurant. Dit restaurant net buiten Haarlem is een absolute aanrader!
Wat een verborgen parel! Net buiten het eetgeweld van Haarlem, hebben de mensen van la tulipe noire iets neergezet wat heel bijzonder is. Alles is vers en op elkaar afgestemd. In een kleine, huiselijke sfeer werden we helemaal verwend. Hier gaan we vaker naar toe!
Heerlijk gegeten. We hebben voor het 4 gangen verrassings menu. Iets dat ik normaal nooit zou doen. Maar chef Klaas heeft ons heerlijk verrast. Het was voortreffelijk, en precies genoeg ook.
Als ik er nu aan terug denk, dan loopt het water alweer in de mond. Haha. Bediening was ook super. Maitre Alexandra heeft de perfecte wijnen uitgekozen bij het dinner,en het dessert.
Helemaal top! Wij komen zeker weer terug.
Eten, entourage en bediening zijn goed. Het enige erg storende was dat om 21.30, toen we het laatste gerecht geserveerd kregen, omstandig de keuken en bijkeuken hoor- en zichtbaar werden schoongemaakt, compleet met zichtbare mopemmer en luidruchtige bezem. Het gaf ons het gevoel dat we dienden te vertrekken, wat we dan ook maar hebben gedaan. Dit was helaas een domper op een verder leuke avond.