Geweldige locatie, vriendelijke ontvangst en uitstekend eten; de kok kan toveren met seizoensproducten. Het dessert met dragonijs en bloedsinaasappel was fenomenaal. De bediening mag wel wat alerter zijn -geen halfvolle borden weghalen zonder te vragen of de gast is uitgegeten, wat vaker langskomen om drankjes op te nemen- maar verder benadert Salentein perfectie. Een mooie gelegenheid voor een feestelijk etentje.
Mooie locatie, vriendelijk welkom en evenzo ook de bediening. Bitterbal van boerenkool, origineel maar iets te kolig. Sommelier deed z'n best om het gezelschap goed te informeren over de wijn en de relatie met het gerecht. Hoofdgerecht van de befaamde (?) Salentein Black Angus was bepaald niet mals te noemen, erg jammer! De Cabernet Sauvignon Salentein verleidelijk zacht, smaakte ook bij het aardse van de biet. Helaas liep de lunch uit (had nog wel aangegeven tijdig weg te moeten) en daardoor miste ik het nagerecht. Geen aanleiding om nog eens terug te gaan.
Onlangs met een groot gezelschap hier gegeten. Gastvrij, voortreffelijke bediening, goede timing en heerlijke gerechten. Voortreffelijke kalfstartaar, verfijnde kerrie-mascarponesoep met vis en de bekende lende van hun eigen Black Angus runderen. De geadviseerde begeleidende wijnen pasten uitstekend bij het eten. Kortom een fijne avond uit waarbij alles klopt.
We zijn hier nu driemaal geweest en driemaal was het geweldig. Attente en zeer vriendelijke bediening, heerlijk eten (ook vegetarisch!), prettige ambiance. Het voelt als thuiskomen en dat maak ik niet vaak mee.
Super gegeten in een heel sfeervolle ambiance. En tja dan die wijnen, befaamd natuurlijk. Leuk binnenkomen ook tussen al die wijnen. Hier eten is absoluut een avond genieten.