Gisteren bij de kastanjehof gegeten. niet verkeerd, maar ook niet bijzonder.
De acht mini gangen waren vooral veel van hetzelfde en vooral veel vis. De koks maken zich het te gemakkelijk door te gaan voor een doorsnee eter. Dat die formule aanslaat bleek wel, de zaak was goed gevuld. dat is verstandig voor de bedrijfsvoering van de kastanjehof, maar minder voor mijn smaakbeleving. Dit alles bij elkaar gaf me iets teveel het van der Valk gevoel. Niks mis mee, maar mij zien ze niet meer. En dat geeft ook niet, want klanten krijgen ze genoeg.
Begin december hebben we een 5 gangen wildmenu?? gegeten bij de Kastanjehof. Vooraf een terrine met zalm, gevolgd door een doperwten soep, dan een stukje zeewolf, en als hoofdgerecht een trio van verschillende garingen van het iberico varken en tot slot een dessert. Op zich lekker gegeten, maar allesbehalve hetgeen je verwacht bij een wildmenu! Voor ons was dat een onaangename verrassing(smenu). Of werd door de Kastanjehof bedoeld: wilde zalm, wilde doperwten, een wilde zeewolf en een wild varkentje??!! Verder was de tijd tussen de gangen veel te lang en duurde het zeker 45 minuten voordat het voorgerecht werd uitgeserveerd. De ambiance is goed, helaas is het (bedienend) personeel niet echt vriendelijk. Kortom een totaalscore matig
Vooral de bediening was zwak. Het duurde erg lang voor we eten kregen. Men maakt ook geen excuses daarvoor. Het verrassingsmenu was wel goed op de eerste gang na.
14-08-2010
Wij komen vanuit Amsterdam al jaren in dit klasse restaurant. Service en eten uitstekend. Hoe anders was dit op ons laatste bezoek. Onze reservering was zonder mededeling van het restaurant verplaatst naar de slechtste tafel in de aanbouw. De manager vond het uiteindelijk toch geen bezwaar dat wij in het restaurant plaats namen. Dit hebben wij geweten. Snel een drankje en brood op tafel en verder geen omkijken. Na 45 minuten zonder enig personeelslid gezien te hebben maar weer opgestapt. Drankjes voor rekening van het huis. Blijkbaar niet geinteresseerd in goede klanten. Super slecht voor dit restaurant. Hier komen wij nooit meer.