Restaurant de Blanckenborgh bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat dateert uit eind 19e eeuw. De Blanckenborgh ligt net even buiten de dorpskern van Haaksbergen, omringd door eeuwenoude bomen van het gelijknamige rustieke park.
Bij ons ervaart u puur genieten. Van onze culinair verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.
Alleen de aankomst is al een beleving. De oprijlaan is magnifiek uitgelicht en de monumentale villa doemt op omringd door eeuwenoude bomen. Dit decor blijkt een voorbode te zijn voor de rest van de beleving. Van de dubbelgetrokken paddenstoelenbouillon tot aan de hazelnootmousse: alles straalt een klassieke elegantie uit. De wijnen zijn magnifiek en de gastvrijheid groots. Een plek om de tijd even te vergeten.
Een verademing.
Super locatie, fantastisch eten, zeer prettige bediening.
Echt een avond uit. Mooie pauzes tussen de verschillende gangen.
Zo hoort het! En als geen wijn- maar juist een bierliefhebber bent, ben je hier ook aan het goede adres.
Uitstekend restaurant op een mooie lokatie. Eten is van zeer goede kwaliteit en er is een prima bediening! Bij mooi weer is het heerlijk buiten zitten.
Kort gezegd: een culinair feest!! Wij hebben de 'proeverij' genomen, gekoppeld aan een 4-gangendiner, aangevuld met een kaasassortiment. Echt alles was een genot voor de tong. En dat opgediend door uiterst vriendelijk en kundig personeel in een werkelijk schitterende entourage.... Klasse
Weer genoten. Carpaccio en snoekbaars voor. Als hoofdgerecht parelhoen. Heerlijk. Daarnaast een fles mooie Argentijnse wijn. Bediening zeer attent. Een feestje in een klassiek restaurant. Prijs/kwaliteit heel goed. Een totaal mooi geheel als De Blanckenborgh kom je niet zo vaak tegen.
De sterrenproeverij is een aanrader! Prima gegeten in een prachtige entourage. Kundige en vriendelijke bediening. Ook het wijnarrangement was erg goed. Netjes ook dat het BOB-wijnarrangement zelfs iets minder dan de helft kost. Gewoon een karaf ijswater op tafel, zo hoort het. Na afloop de chef nog even aan tafel. Kortom, alles klopte. Wij hebben een leuke avond gehad.