Café de Plak is een collectief eetcafé waar je in een ongedwongen sfeer kan eten en drinken tegen een schappelijke prijs.
Je kunt bij ons terecht voor een ruime keus aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Deze worden geserveerd met dagelijks wisselende, verse salades en een warme groente. Daarnaast kun je kiezen uit ambachtelijke, handgesneden friet, rijst of een aardappelgerecht.
Lekker gegeten, duurzaam en veel keus voor vegetariers. Idd niet echt een romantisch restaurant, maar meer een huiskameridee, maar dat weet je. Het was erg druk maar toch een plaatsje. Bediening redelijk, zouden inderdaad wat vrolijker mogen zijn.
Ik kom regelmatig bij de plak, eerlijk eten voor een goede prijs. Er is een deels wisselende kaart met gerechten van over de hele wereld en er is altijd genoeg keus voor vegetariers. Je krijgt een groot bord vol met daarbij veel groeten en salade. De groentetaart en frieten zijn echte aanraders!
De sfeer is ongedwongen, bediening netjes en het interieur heel seventies. Enige puntje van kritiek kan zijn dat het vaak wel druk is. Maar goed er zijn niet voor niets zoveel mensen die hier graag komen eten!
Ik kom hier al jaren graag. Het is een vrij alternatief café met een huiskameridee. Niet erg knus maar meer huiskameridee vanwege het informele. Als ik hier ga eten dan niet romantisch maar gezellig met vrienden om een hapje te eten. Borden zijn goed gevuld met bij elk biologische hoofdgerecht 3 salades, warme groentes en zelfgemaakte frietjes/rijst of aardappeltjes. Lever met spek en uitjes is als leverfanaat echt een genot! Leuk is ook dat er elke week andere weekhappen zijn en veeeel keuze voor vegetariërs. Het is echt een eetcafé om even snel een hap te eten voor de film bijvoorbeeld.
Hier kom ik al 20 jaar graag, voor het eten en de ambiance. Kom altijd bekenden tegen. Sommige dingen op de kaart veranderen er nooit en dat is maar goed ook. Al sinds ik er kom veel aandacht voor vegetarisch eten en duurzaamheid. Collectief eigendom maakt dat het niet meegaat in de waan van de dag maar een eigen koers vaart.