| Keuken | Thais |
| Openingstijden | 16.30-22.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Steentje72 6 oktober 2010 | |
Wij hebben weer overheerlijk gegeten bij Thai Isaan! Heerlijke verse ingredienten en verfijnde smaak! Je kunt in het restaurant ook gerechten met eend en andere specialiteiten die niet op de afhaalkaart staan bestellen. De eend met panang curry en limoenblad is heerlijk! Het restaurant zelf is ook veel gezelliger geworden dan een jaar geleden. Kortom een aanrader! |
TsS1983 30 december 2009 | |
'Een klein stukje Thailand in Bussum'. Gisteravond heb ik samen met mijn partner gegeten bij Thai Isaan. De gerechten waren mooi opgemaakt en werden geserveerd op fraai servies. Mijn partner, die een keer in Thailand is geweest, was zeer te spreken over de gerechten en vertelde me dat deze qua smaak dicht in de buurt kwamen van de gerechten die hij in Thailand heeft gegeten. De bediening was vriendelijk en het interieur was leuk ingericht met schilderijen, wandkleden en beeldjes. |
maytrie 1 november 2009 | |
Uitstekend eten bij vriendelijk en gastvrij personeel. Soms is zelfs bestellen buiten de kaart mogelijk!
science 9 juni 2009 | |
Heerlijk eten, verfijnde smaak. Werkelijk een genot om hier te eten. Alleen de binnenkant van het restaurant zou wat gezelliger mogen. |
Willemien 29 maart 2009 | |
Lekker eten. De keuken oogt wel een beetje viezig. |