ik woon al een tijd in Dordt, was hier vroeger ook wel eens binnen geweest maar had hier nog nooit gegeten. Nieuwe eigenaar, met een fantastische bedrijfsleidster. Heel vriendelijk, attent personeel. En bovenal heerlijk gegeten. Een echte aanrader!.
Zaterdagavond: wat een feest om hier te eten: sfeervol, gezellig; attent en vriendelijk personeel en 5 heerlijke gerechten. We komen zeker terug, want er staat nog meer veelbelovends op de kaart!
Wat een prachtig adres. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Fraaie kaart, voldoende keuze. Kwaliteit en aankleding prima verzorg. Goed bereikbaar, parkeergarage in directe nabijheid.
Adres om te onthouden, kom hier zeker terug.
We hebben hier vorige week met z'n vieren gegeten en er was voor " elk wat wils ". De kwaliteit was meer dan goed en de service was correct en niet opdringerig. De zaak is mooi en naast het eten kun je ook terecht voor gewoon een borrel of een kop koffie met.... We komen zeker terug.